Magazin
15 ogledov

Divja pohota na križarjenju

Kazala mi je svojo napeto rit in videti je bilo, kot bi želela, da jo nategnem k Žurnal24 main
Klaro je dolgoletno in razburkano razmerje z nekim zagrenjenim tipom povsem izčrpalo.

Kljub temu, da je imela kar nekaj priložnosti po njem, pa se ni želela tako na hitro odpovedati svobodnemu življenju, ki se ji je iz dneva v dan zdelo lepše. Celo tako lepo, da je s prijateljico odpotovala na križarjenje z veliko ladjo. Vse dneve sta sklenili preležati na palubi pod prijetnim soncem, zvečer pa v baru ob pijači poklepetati o tem in onem. Že od vkrcanja si jo je pod drobnogled vzel postaven Italijan, ki pa do tistega večera razen pozdrava z roko ni storil ničesar konkretnega.

Tokrat pa je na njuni mizi pristala brezplačna pijača. Zagorel mladenič pri točilnem pultu se je le nasmehnil in nazdravil s svojim kozarcem. Kljub temu, da je Maša ves čas nagovarjala Klaro, naj se spozna z njim, pa se ta ni želela zapletati v ljubezensko razmerje. Tokrat je bilo vse drugače, za to pa je poskrbela Maša, ki je Italijana povabila k mizi. Giuseppe je med predstavljanjem kazal svoje bele zobe in se vedel izjemno kulturno ter nevsiljivo. Vseeno pa dovolj predrzno, da ni bil dolgočasen. Klari je pričelo oči lepiti na njegovo telo, ki je po zares dolgem času v njej prebudilo tisto skrito strast, da bi se predajala neznanemu lepotcu za eno noč. Tudi Maša je opazila njene poglede, zato se je opravičila in odšla k točilnemu pultu in mi delala družbo.

Kot natakar že dve leti delam na tisti prekrasni ladji in priznati moram, da še na nobeni plovbi nisem ostal brez dekleta. Nekatera so se celo vrnila naslednje leto. Klari je bilo sprva nerodno, toda počasi je v njenih očeh pričela žareti samozavest in vse večja želja po divji avanturi z italijanskim lepotcem, s katerim sta se zelo dobro sporazumela saj Klara obvlada italijanščino. Maša mi je bila zelo všeč in prav dobro sem lahko opazil tisto znano vročico v njenem pogledu. Dekleta ali žene, ki so potovale same, so si podzavestno prav vse želele kratkih avanturic, katerih jim ne bi bilo treba nositi s krova domov. Hja, včasih se je tudi zapletlo in je kakšen član posadke čez čas postal tudi oče, toda na splošno je moja služba carska!

Obrnil sem se k njej, jo strastno poljubil na presenečena usta. © iStockphoto

 
Okoli polnoči me je zamenjal kolega, ki je nato tam ostal do jutra, jaz pa sem se z Mašo sprehodil po palubi. Na poti sva naletela na Klaro in Italijana, ki je v temnem kotičku že stegoval svoje roke po njeni riti in ni bilo videti, da bi jo to motilo. Si predstavljate? Bejba pride na potovanje s prijateljico in se da dol z Italijanskim lepotcem, ki pa ji ne bo moril, ko pride domov, saj bo daleč, daleč stran. Popolno, ni kaj. Jaz sem medtem z Mašo igral svojo igro. Naučil sem se, da moram igrati nezainteresiranega fanta, ki ga ne zanima kako položiti dekle, ki jo je ravnokar spoznal. To jo je delalo močno nervozno. Zdelo se mi je, da slišim, kako mokro češpljo ima že in, da je tako potrebna, da bi mi to kar na glas povedala. Takšne imam najraje. Nimam se za kakšnega posebnega lepotca, toda še kako dobro vem, kdaj si me dekle želi. Maša se je naslanjala preko ograje, mi kazala svojo napeto rit in videti je bilo, kot bi želela, da jo nategnem kar tam ob sprehajalni poti. Nalašč sem se naslonil poleg nje in ugotavljal, kako lepo in mirno morje imamo. Strinjala se je z menoj, a v glasu je bilo slišati nekakšno razočaranje. Takrat je bil zadnji trenutek za tisto, kar se je neizogibno približevalo.

Povabil sem jo v svojo kabino in kljub mraku sem opazil, kako so se ji usta razpotegnila v pohoten nasmešek. Prijela me je pod roko in skupaj sva se vrnila po isti poti. Giuseppe je Klaro medtem že naslonil na steno, na katero so bili naslonjeni tudi ležalniki in zdelo se mi je, da ji je že zlezel pod krilo, saj je zadovoljno ječala in ovijala svojo golo nogo okoli njegovega pasu. Maša je dejala, da ji zelo privošči po krajšem premoru pa je dodala, da privošči tudi sebi. Obrnil sem se k njej, jo strastno poljubil na presenečena usta, spotoma pa s prsti preveril vlažnost njene češpljice. Kot se mi je dozdevalo, je bila že popolnoma mokra in lahko sem čutil, kako so ji klecnila kolena. Vedel sem, da daleč ne bova več prišla, zato sem jo speljal v prostor, kjer smo na ladji hranili odeje in dodatne ležalnike. Prostora je bilo več kot dovolj, mehke odeje pa so poskrbele za udobje. Ko sem sedel na eno izmed njih, sem potegnil Mašo k sebi in z nje potegnil športne kratke hlače. Seveda sem poleg zagrabil še za spodnjice in v medli lunini svetlobi, ki je prihajala skozi malo lino na vratih, sem lahko uzrl njeno prelepo češpljico. Ta je bila povsem po mojem okusu, gladka in voljna. Brez oklevanja sem ji med stegna potisnil svoj obraz in se trudil z jezikom priti do nje. Ko sem prvikrat potegnil z njim po celotni površini, se je njeno telo zatreslo, kot bi bila strašansko premražena. Nato sem začutil pritisk njenih rok na svoji glavi, ki mi je pravil, naj postanem žival in jo zadovoljim. Imel sem trdega, hlače pa sem si potegnil do tal. Naslonil sem se nazaj, da bi sedla nanj, a ga je očitno prej želela vzeti še v usta.

 

Več vročega:

Na njeno začudenje sem ji dejal, da bo za to še čas, tisti hip pa ji jo pač želim na sebi z njeno krasno, gladko pohotnico. Sedla je nanj in se pričela nabijati nanj, kot bi ji bilo zadnjič. Tako zagrete mačke do tedaj še nisem spoznal in prav vesel sem bil, da bo še ves teden na krovu. Njeni joški so čez dan burili mojo domišljijo, ob večerih pa sem jo imel vso samo zase.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.