Magazin
197 ogledov

Divji ženski pretep v blatu, vsi se bojijo Ines

Ines Vidmar Survivor POP-TV-2
Ines je v dvoboju za nagrado pokazala svojo borbenost in trmo. Nekatera dekleta nasprotnega plemena so priznala, da se je kar malo bojijo.

V boju za nagrado, ki bo enemu od plemen olajšala bivanje na otoku, so se morali tekmovalci spopasti v blatnem bazenu. Dekleta plemena Tala so kaj kmalu ugotovila, da je Ines iz nasprotnega plemena trd oreh, saj je hkrati zelo močna in trmasta.

Zdi se, da se jo je povratnica Teja kar malo ustrašila, saj ji tekmovalci očitajo, da se je prehitro predala, ta pa je priznala, da se je boji: "Jaz sem bila šibkejša od nje in ni bilo potrebnega davljenja. Kar se Ines tiče, nimam kaj reči, ona je zelo močna. Me je zagrabila in me vrgla v tla. Mislim, da po tem ni bilo potrebe in jaz takšnega človeka ne morem spoštovati, res ne.“ Med bojem je prišlo do prepira in igra je kmalu postala umazana tudi v prenesenem pomenu. Kdo je koga s komolcem v glavo, kdo je koga davil in kdo koga vlekel za lase … Ines ni popustila in je s svojo trmo in močjo pripomogla k zmagi svojega plemena. Za nagrado so dobili mreže in ribiške palice, da si bodo lažje ulovili kosilo.

"Ona je en zjamranček. Jaz sem njo objela in to je bilo to,“ je povedala Ines in dodala, da ni pričakovala, da bo tako hitro odnehala.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.