Magazin
33 ogledov

Do 25 odstotkov cenejše počitnice

Mallorca Shutterstock
Vse več gostov prepoznava prednosti zgodnje rezervacije, ugotavljajo na turističnih agencijah, kjer so za poletne počitnice pripravili ponudbe v prvem hipu.

Do 25 odstotkov ceneje

Pri zgodnjih rezervacijah so aktualne predvsem destinacije v Grčiji, Egiptu, Turčiji, Španiji z Majorko, Bolgariji in na Severnem Cipru ter tudi na najbolj priljubljenih kotičkih Jadrana. "Zgodnje rezervacije prinašajo velike popuste, ki segajo celo do 760 evrov pri rezervaciji družinskih počitnic ali do 25 odstotkov v primerjavi z redno ceno," pravijo pri agenciji Palma. Zagotavljajo, da cena počitniškega paketa, ki ga izbere gost, ostaja najnižja vse do odhoda. 



Ugodnosti za otroke

"Če na vaš izbrani počitniški aranžma iz kateregakoli razloga ne bi mogli odpotovati, lahko vaše počitnice v Sredozemlju odpoveste brez kakršnih koli stroškov do 30 dni pred odhodom," pravijo na agenciji Kompas. Zgodnje rezervacije prinašajo ugodnosti tudi za otroke, ki lahko marsikje letujejo že za 99 evrov ali celo brezplačno, pravijo pri Palmi. Agencije ponujajo tudi ugodne plačilne pogoje, saj je odplačevanje izbranega poletnega oddiha možno na do 12 mesečnih obrokov.

Tako pri krajšem kot celoletnem turističnem zavarovanju se lahko odločate za zavarovanje posameznika, skupine ali družine. Večina zavarovalnic ponuja družinske pakete – pri Vzajemni lahko recimo družine sklenejo ugodnejše zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco na Hrvaškem, pri Corisu pa so od sredine junija do konca septembra za vse družine, ki potujejo na Hrvaško ali v Črno goro, premije znižali za 20 odstotkov.

Komentarjev 1
  • erikkk 09:41 17.januar 2013.

    Ma kakšne počitnice neki !Če so tud 70% znižane nebi šel.Pameten človek varčuje ne pa razmetava denar za bedarije, sploh v današnjih časih...