Magazin
25 ogledov

Do češplje kot pravi viličarist

null Žurnal24 main
Vsak dan po službi grem k Tonetu v skladišče, saj me on odpelje domov. Tone je viličarist in ponavadi ostane zadnji in na kup zvozi razmetane palete, ki jih za seboj pustijo njegovi kolegi.

Vedno si vzame čas tudi zame in poklepetava o tem in onem. Najino poznanstvo pa je prejšnji mesec preseglo te okvirje, saj sva se zapletla v nekaj bolj osebnega.

Povabil me je v šefovo pisarno, kjer je imel še nekaj dela s papirji, nato pa bi lahko krenila proti domu. Zadnje čase sva že redno zahajala na pijačo, tokrat pa se mi je prvič zazdelo, da je v zraku še nekaj več. Ves čas sem ga opazovala, kako pogleduje proti meni in se mi nasmiha. Njegovi zaljubljeni pogledi so mi laskali in takoj sem si malce odpela jakno, saj je bilo v pisarni precej toplo.

Nato je še večkrat pogledal proti meni, saj se je izza moje majice pokazalo kar nekaj oblinic. Pošalila sem se z njim in ugibala, ali bo sploh lahko zaključil s službo, pa je odvrnil, da če ne bo šlo drugače, bo pač najprej skočil k meni in nato zaključil. Po dolgem času sem postala tako zelo sproščena, da sem mu odgovorila, naj kar poizkusi in da ne bi imela popolnoma nič proti. Močno je zardel, kar mi je govorilo, da je zares zainteresiran zame. Ker si ni drznil priti do mene, sem vstala jaz in krenila k njemu. Začudeno me je gledal izpod čela, saj me tako drzne ni poznal. Preprosto sem mu sedla v naročje in ga podražila, če bo sedaj zmrznil. Seveda ni hotel priznati, da mu je strašansko nerodno, vseeno pa je kar malce zablokiral, ko sem ga poljubila na usta.

 

© iStockphoto

 
Do takrat sva bila zares samo prijatelja in to je bil zelo velik korak naprej v najini zvezi. Kljub temu, da bi človek mislil, da se plete neka romantična povezava, pa je bilo meni v prvi vrsti samo do neobvezujočega seksa, saj si nisem želela naprtiti moža v stanovanje. Tedaj mi je kapnilo, da bo on zagotovo pomislil na to in sem mu raje pošteno opisala svoja čustva.

Bil mi je všeč, bila sem potrebna in povsem dovolj mi je bilo, da bi se malce poonegavila in potem kot ponavadi na pijačko pa domov. S seboj ga še res nisem imela namena jemati, čeprav je zelo prijeten fant in bi se z njim verjetno kar dalo živeti. Žal pa sem sama še vedno malce preživahna za resno razmerje, česar pa se je menda dobro zavedal. Vsaj dejal je, da razume in da se tudi sam ne bi rad pretirano vezal. Sicer je to ponavadi v domeni moških, da se nočejo obvezati samo eni ženski, tokrat pa sem bila jaz tista, ki se je želela samo občasno potešiti.

Po oteklini pod mojo ritjo sem sklepala, da se zares strinja z menoj, ko pa so njegove roke zabredle pod mojo majico, ni bilo več niti najmanjšega dvoma. Dobesedno čutila sem vse njegove pokvarjene misli, ki jih je že nekaj časa gojil do mene. Te so se kazale skozi njegove dotike, ki so postajali vse bolj predrzni in konkretni. Celo do te mere, da sem nenadoma začutila njegove spretne prste, ki so se prebili do spodnjic in že rinili pod napet rob.

Spominjal me je na enega izmed svojih viličarjev, ki so ves dan rinili pod tesne robove in premagovali ovire pred seboj. Tudi njegovi prsti so jih premagali in se že naslednji trenutek namakali v moji pohotni češplji. Pomagala sem mu, razširila noge in malce privzdignila ritko, da je lahko potegnil hlače z mene. Počakala sem še toliko časa, da si je odpel hlače in ven spravil svojega korenjaka, nato pa prav počasi sedla nanj. Med sočnimi poljubi je postajalo vse sočneje tudi med nogami, po dobri minuti sem se nagnila naprej, se z rokama naslonila na okensko polico in le še uživala v strastnem, sproščenem nabijanju do sladkega konca.

Še vedno me vozi domov, občasno pa ga povabim tudi k sebi, saj šefova pisarna ni vsak dan prosta.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.