Magazin
52 ogledov

Do Trsta za šest evrov

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Transferji do letališč. Slovenski prevozniki ponujajo zelo ugodne cene.

Nizkocenovne letalske vozovnice lahko hitro podraži prevoz do oddaljenega letališča v eni izmed sosednjih držav. Znižate jo lahko tako, da se odločite za organiziran prevoz. Ponudba prevoznikov, specializiranih za tovrstne transferje, na srečo narašča tudi pri nas.

Prebrskajte splet. Ponujamo vam nekaj spletnih naslovov prevoznikov do letališč.
- Goopti.com
- Vamotamo-prevozi.si
- Zup-prevozi.eu
- 24hprestige.com
- Kombicenter.si
- Airport-taxitransfer.com
- Taksi-sluzba.com
- Visit-prevozi.si

Izkoristite akcijske cene
Cene se iz dneva v dan in od ponudnika do ponudnika zelo spreminjajo, a kljub temu so večinoma veliko ugodnejše, kot če se na letališče odpravite z lastnim avtomobilom, za katerega morate nato plačati še parkirnino. Izkoristiti velja tudi posebne ponudbe in akcije v zadnjem hipu. Tako boste lahko na primer pri prevozniku GoOpti v sklopu posebne akcije do Trsta in nazaj potovali že za šest evrov na osebo, pri Zup prevozih vas v Zagreb odpeljejo za 21 evrov na osebo, 24hprestige pa vas v München dostavi za 50 evrov, s katerekoli lokacije v Sloveniji.

Skupinsko je ugodneje
Tudi pri specializiranih prevoznikih drži načelo, da je cena na osebo lahko občutno nižja, če potujete v skupini. Nekaj lahko privarčujete tudi tako, da se sami odpravite do zbirnega mesta, namesto da vas poberejo na hišnem pragu, saj boste za to odšteli dodatnih od tri do šest evrov.

Prevozi tudi do pristanišč
Veliko ponudnikov prevozov na letališča organizira tudi prevoze do večjih pristanišč, iz katerih odplujejo ladje do priljubljenih sredozemskih mest.

Poiščite prevoz na forumu
Stroške potovanja do letališča lahko znižate tudi tako, da na enem izmed popotniških forumov (kakršen je na primer forum agencije STA travel Ljubljana) poiščete ljudi, ki se odpravljajo v isto smer, ali ponudite prevoz, če imate še prostor v avtu. Sopotniki bodo prispevali svoj delež, obenem pa je to odlična priložnost za spoznavanje novih ljudi. Velikokrat se zgodi tudi, da kdo ponuja prevoz popolnoma zastonj in je vaš simbolični prispevek le znamenje dobre volje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.