Magazin
9 ogledov

Do uspešne kariere s fontano

Sobno fontano okrasite s kamenčki in zelenjem. Žurnal24 main
Ste že kdaj razmišljali, da bi v dnevno sobo postavili fontano? Če želite boljšo energijo, morate storiti prav to!

Včasih umestitev fontane v premišljeno opremljen prostor ni videti ravno estetsko, zato je dobro misliti nanjo že pri opremljanju ali prenovi stanovanja. Pri tem pazite, da so s fontano uravnoteženi ostali elementi feng šuija, saj je v nasprotnem primeru harmonija porušena.

Številni pozitivni učinki.
Ni vseeno, kje fontana stoji. V vzhodnem delu prostora blagodejno vpliva na zdravje in odnose v družini, v jugovzhodnem delu krepi področje uspeha in ima pozitiven vpliv na bogastvo, medtem ko postavljena v severni del prostora krepi energijo, namenjeno karieri. Fontane ne nameščajte v južni del prostora, saj je ta po feng šuiju povezan s slavo in ugledom, čigar energija je ogenj, zato rado prihaja do navzkrižij. Čeprav fontana deluje blagodejno v vseh prostorih, pa se ji izognite v spalnici, saj spodbuja energijo, ki povzroča skrbi.

Oblika je pomembna. Idealne so fontane ovalnih ali okroglih oblik, medtem ko kvadratne ali druge oblike z robovi zmanjšujejo pozitivne učinke vode. Ta namreč uravnava energijo v okolju, ki deluje pomirjujoče, poleg tega pa tudi vlaži ozračje, daje občutek svežine in v prostor vnaša mir. Nadvse priporočljivo je, da fontano okrasite s kamenčki ali kristali, vodi pa dodate nekaj kapljic eteričnega olja, saj se s tem ugodna energija še poveča.

Dekorativni dodatek.
Pri nakupu fontane bodite pozorni na tiho delovanje motorja in obliko, ki naj bo preprosta za čiščenje. Ne pozabite, da sobna fontana ni zgolj predmet uravnavanja energije, temveč tudi nadvse lep dekorativni dodatek, ki je vsekakor vreden vaše pozornosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.