Magazin
54 ogledov

Dober nasvet potrošnikom

nakupovanje Shutterstock
Tudi letos so lahko slovenski potrošniki sodelovali pri izbiranju najbolj inovativnega izdelka na domačem trgu.

Tokrat si je oznako Produkt leta prislužilo kar 22 izdelkov in storitev. Značilni rdeči pečat, ki ga lahko izdelku s sodelovanjem v raziskavi podelijo potrošniki, po zadnjih podatkih prepoznava že več kot 60 odstotkov slovenskih potrošnikov, še desetina več pa jih je prepričana, da so izdelki, označeni s pečatom Produkt leta, resnično najboljši v svoji kategoriji.

Zadovoljstvo z novostmi

Zmagovalni izdelki so bili izbrani na reprezentativnem vzorcu več kot 2.000 potrošnikov z vseh koncev Slovenije. Ocenjevali so zadovoljstvo ob uporabi ter novo in dodano vrednost izdelkov. Pečat Produkt leta je zato zamišljen tudi kot nasvet potrošnikov drugim potrošnikom, saj jim lahko pomaga pri nakupu. Seznam vseh letošnjih prejemnikov pečata lahko najdete na spletni strani Produktleta.si.

Vse več tekmovalcev

V boj za oznako Produkt leta se je letos podala kar petina več izdelkov kot lani, kar po besedah Gregorja Gorenca, direktorja podjetja Produkt leta, kaže na to, da se je pečat na našem trgu že dobro utrdil. "Veseli smo, da so njegovo vrednost prepoznali tudi ponudniki storitev, in v prihodnje pričakujemo, da bo tudi med storitvenimi podjetji vedno več takšnih, ki bodo nosila pečat Produkt leta," pravi Gorenc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.