Magazin
39 ogledov

Dober videz, dober seks

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Seks v temi, pokrivanje s pregrinjalom takoj po ljubljenju in zadržanost pri samem seksu. Vam je znano? Vaše nezadovoljstvo je povsem nepotrebno.

Veliko žensk je nezadovoljnih s svojim telesom, kar vodi v otopelost pri seksu, nesposobnost uživanja, rezultat vsega skupaj pa je seveda slab seks. Normalno je, da smo v nekem obdobju nezadovoljne s kakšnim delom telesa, medtem ko kronično nezadovoljstvo vodi v depresijo in apatijo.

Ženskih telesnih tipov je več, iz obdobja v obdobje pa se spreminja njihova popularnost. Včasih so modne bujne obline, drugič krhka dekliška telesca. Zato ne moremo reči, da obstaja neprivlačno žensko telo. Izboljševanje oziroma krepitev posameznih delov telesa je le prilagajanje trenutnemu trendu.

Nihče ne more biti povsem enakega videza kot nekdo drug, nikoli ne bomo všeč prav vsem, večina ne opazi, da imate nova oblačila, novo frizuro. Opazili pa bodo vašo samozavest in dobro počutje v lastni koži, ki bo rezultat urejanja, skrbi za svoje telo in redne nege. Samozavest bo še najbolj razveselila vašega dragega, v spalnici pa boste kar naenkrat doživeli povsem novo ekstazo. In luči bodo ostale prižgane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.