Magazin
9 ogledov

Dokumentarec o ptičih

Svež gozdni zrak, krasen dan in mir so naredili svoje ... Žurnal24 main
Kdo bi si mislil, da lahko snemanje dokumentarca o ptičih pripelje do seksa? Ne boste verjeli, toda tudi to se dogaja.

S kolegom iz razvedrilnega programa sva imela nalogo posneti kratek dokumentarec o pticah selivkah, zaradi katerega sva se odpravila v naravo. Imela sva srečo, da je bil lep sončen dan, in verjela sva, da bova hitro končala, nato pa skočila na kavico. Skočila pa sva povsem drugam. Med zasledovanjem ptic sva končala v grmovju in se spraševala, kaj ima tisto mesto opraviti s selitvami ptic. Utrujena sva sedla na tla in se hihitala. Padle so raznorazne ideje, sva pa že kar nekaj časa gledala drug na drugega malce drugače kot samo na sodelavca. Vsi so menili, da že nekaj imava, a do tistega dneva sva bila zares samo sodelavca in dobra prijatelja. Takrat pa so svež gozdni zrak, krasen dan in mir naredili svoje.

Odložil je kamero in sedel bližje k meni, češ da bi bolje videl ptico, ki je sploh ni bilo blizu. Nenadoma me je poljubil in me vprašal, ali me to moti. Samo odkimala sem in mu vrnila poljub, ki se je potem zavlekel v malce daljši korak. Priznala sva si ljubezen in bila sem srečna, da je končno prišlo na dan. Nisem pa si mislila, da bi lahko z nekom že prvi dan seksala. To enostavno ni bilo v moji navadi. Kljub temu pa mu tudi nisem mogla reči, naj preneha. Preveč sem si ga želela, tako kot tudi tistega, kar je sledilo potem. Vsa vzhičena sem ugotovila, da se je njegova ptica že pošteno prebudila in pričela siliti iz gnezda. Ker sva prvikrat počela kaj takšnega, seveda nisem vedela, kaj naj storim in kaj bi mu bilo všeč. Pomislila sem, da si bo o meni mislil kaj grdega, če bi mu ga potegnila že na prvem zmenku pa tudi ženske si rade pustimo nekaj manevrskega prostora za izsiljevanje kasneje. Dobro je, ko fantu ne pokažeš vsega že prvič in tako vsak dan trpi ter pričakuje, ali je končno napočil njegov trenutek. V tistem hipu sem pomislila celo, da se z njim še ne bi spustila do konca, ampak bi se morda za začetek samo poigrala z roko na njegovem korenjaku, nato pa poiskala kakšen izgovor, da se nama mudi v službo.

Moje ječanje je postajalo iz sekunde v sekundo glasnejše. © iStockphoto

 
Zadeve sem se lotila, kot sem si zamislila in mu med poljubljanjem močno drgnila korenjaka, da je že pošteno vzdihoval. Dejal je, ali ne bi raje odšla do avtomobila, v katerem bi nama bilo precej bolj udobno. Bila sva s službenim terencem in vedela sem, da mu bom dala vse, če odideva na zadnje sedeža. Uspešno sem se upirala tej ideji, češ da bova avto zapackala. Vprašala sem, ali je morda ozvočen in to ga je resnično odvrnilo od namere. Poskusila sem se izmuzniti njegovim rokam, a neuspešno, saj je rinil s prsti za hlače, vse dokler jih ni pošteno namočil v pohotno ptičico, ki si ga je močno želela. Popustila sem pred njegovim pritiskom in se vdala. Legla sem na njegov plašč, ki ga je velikodušno razprostrl po tleh, ter dodal, da ga lahko pošteno umaževa, saj mu ni bil nikoli zares všeč. Njegova sproščenost mi je bila zelo všeč in kaj kmalu sem ga zagledala nad seboj, kako se mi smehlja v obraz. Medtem ko me je gledal naravnost v oči, mi je odmikal hlačke k stegnu ter s še večjim nasmehom in velikim zadovoljstvom prodrl vame s svojim čvrstim korenjakom. Nepričakovano se mi je iz grla razpotegnil zavlečen aaaaaa, zaradi česar mi je bilo pošteno nerodno.

Očitno ga ni motilo, da sem glasna, sicer pa sva bila tako ali tako sredi ničesar. Verjamem, da sem imela na obrazu povsem presenečen izraz. Kot da ne bi pričakovala tistega, kar se je zgodilo, in bi ves čas zares mislila samo na ptice. Teh pa v bližini ni bilo. In četudi bi bile, bi bržkone poletele v zrak ob mojem ječanju, ki je postajalo iz sekunde v sekundo glasnejše in intenzivnejše. Še globlje je prodrl in mi na uho šepetal, kako čudovita se mu zdim. Prav počasi se je s telesom odmaknil od mene, nato pa še enkrat potisnil svojega kačona povsem do konca. Krošnja nad menoj se je pričela vrteti okoli mene in vse bolj sem padala v svet sanj, ki so postajale vse bolj realne in blizu. Noge so mi lezle narazen, njemu pa ni bilo potrebno več držati mojih hlačk, ki so bile pred tem v napoto. Z vsakim gibom sem bila bližje srečnemu koncu, ki je nenavadno hitro zame tudi prišel. Prišel je tudi on in v dilemi, kam se obrniti z nadležnim, prihajajočim korenjakom, zarinil v žep plašča, ter ga dobesedno utopil.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.