Magazin
23 ogledov

Dolga in vroča menjava gume

(Foto: null) Žurnal24 main
Nekje Bogu za hrbtom mi je na avtomobilu počila guma in, ker sama niti slučajno ne znam zamenjat zadeve, sem postala panična.

Ura je bila okrog desete zvečer, nikjer nikogar, poklicati pa tudi nisem imela koga. S fantom sva pred kratkim nehala, oče je bil v Avstriji, drugega pa se nisem spomnila. Ravno takrat pa sem opazila, da se nekdo pelje proti meni. Bilo me je strah štopati, a se je vozilo vseeno ustavilo. Ven je izstopil mlad fant, ki je očitno uvidel, da potrebujem pomoč. Kmalu sem opazila, da gre za luškanega tipa iz lokala, iz katerega sem se pravkar vračala.

Uh, kako sem mu bila hvaležna, da mi je zamenjal gumo. © iStockphoto

 
Spila sem celo pijačo na njegov račun in mu dala telefonsko, da bi se še kdaj dobila, a si nisem mislila, da že tako kmalu. V bistvu sem bila zelo vesela njegovega prihoda. Bil je zelo spreten in je precej hitro zamenjal počeno gumo z rezervno, da pa bi se mu oddolžila, sem ga povabila k sebi na pivo, kar je z veseljem sprejel. Je pa tudi res, da se pijače niti dotaknila nisva. Ker se je pri delu precej umazal, sem mu pokazala pot v kopalnico, kjer se je kar stuširal in, ko je ven prišel v samih spodnjicah se mu enostavno nisem več mogla upreti. Sprva je šlo samo za poljube in nekaj smeha, nakar sva prešla v naslednjo fazo najinega odnosa. Oba sva si želela nekaj več in si bila edina, da na takšen način nobeden od naju še ni. Sama imam ponavadi zelo dolge procedure, preden grem s kom v posteljo, a tokrat se jih nisem držala.

Kaj dlje od roba postelje nisva prišla, tako, da sem bila z nogami še vedno na tleh, kljub temu, da sem ležala. Njegova desnica je prav počasi, sramežljivo drsela navzdol po mojem telesu, noge pa mi je vleklo narazen. Kar topila sem se od prijetnega položaja in njegovih dotikov, ki so v meni zakurili pravi ogenj. Želela sem si, da bi me takoj naskočil s svojim čvrstim korenjakom, katerega sem nekajkrat čutila, ko je pritisnil ob moje stegno. Podobno razmišljanje nikakor ni bilo v moji naravi, toda tisti večer sem bila zares pohotna in željna vsega, kar ti lahko nudi nek moški. V bistvu je bil še skoraj neznanec v noči, ki me je rešil iz neprijetnega položaja, za kar sem mu bila izredno hvaležna, potem pa se je izkazalo, da bom ob njem prišla še do potešitve mojih perverznih misli. Kot bi jih slišal je šel z nogo preko mene in se v hipu znašel na meni. Tokrat sem njegovega tiča prijetno čutila tudi med nogami in kljub temu, da sva imela še oba na sebi spodnjice, to kar zelo dobro.

 

Več vročega:

Kaj bi dala, da bi v tistem trenutku potegnil svojega korenjaka iz hlač in mi ga zapičil v podhranjeno muco, ki je čakala, da bi se nasitila z njegovim poštenim in zajetnim kosom ljubezenskega orodja. Zopet je prebral moje misli in potegnil spodnjice s sebe, za svoje pa sem poskrbela kar sama. Medtem ko sva se vroče poljubljala, sem si hlačke vlekla vstran. Ko je začutil, da je pot prosta, je nemudoma legel še bližje k meni. Ob tem sem uspela med prste uloviti njegovega korenjaka in ga popeljati na pravo mesto. Uh, kako sem mu bila hvaležna, da mi je zamenjal gumo. Žal pri sebi nisva imela tiste druge gumice, toda v tistem trenutku mi je bilo za to popolnoma vseeno. Nespametno, toda vsekakor je bilo za takšno razmišlanje krivo moje poželenje in neskončno dober občutek, ko se je moja muca polnila z ekstazo.

Nabijati kar se da močno, je bila presenetljivo moja želja, on pa jo je še kako dobro izpolnil, medtem ko sem jaz vreščala in stiskala pregrinjalo med svojimi prsti. K sreči nimam nobenih sosedov in si lahko privoščim tisto, o čemer marsikatera sanja. Še bolj pa njihovi partnerji. Rada sem glasna, saj vem, da moški v tem uživajo in to jemljejo kot pohvalo za svoje delo, toda jaz pač enostavno rada ječim, saj mi ob tem še močneje pride kot sicer. Tudi tukaj imajo nekatere težave, a jaz k sreči ne in tudi kadar sem sama večkrat vadim, kako priti do sladkega konca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.