Magazin
2241 ogledov

Dolgo sem ga čakala

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Najini dolgi sprehodi so bili nekaj izjemnega. Večkrat se je zgodilo, da sva se prijetno utrujena ustavila kje na samem, se objela in poljubljala.

Kljub temu, da vsa bila zunaj, pa me je vedno gnala želja po še nečem več. Skupaj sva bila že dva meseca, a do tistih reči še nisva prišla. Nisem želela dajati pobude, raje bi videla, da bi jo on, a nič ni kazalo na to. Bil je pravi romantik, zaljubljen vame, tudi precej samozavesten, zato me je še toliko bolj čudilo, da si ne želi seksa z menoj. Pomislila sem, da mu pa morda le nisem tako zelo všeč in ga to tudi vprašala.

Stala sva pod ogromno krošnjo, ki je zakrivala popoldansko sonce, ko se mi je na moje vprašanje nasmehnil in me stisnil k sebi. Njegova roka je zašla pod moje krilo in odpotovala navzgor po nogi, vse dokler ni z vrhovi prstov prišel do samega mednožja. Bila sem tako zelo presenečena, da nisem zmogla izgovoriti niti besede. "Veš, čakal sem, da bi si sama tega zaželela." Tako strastno se nisem poljubljala še nikoli. S hrbtom sem žulila ob veliko deblo, on pa je s prsti žulil mojo sestradano muco, ki je pridno polnila svoje struge.

Čeprav sem si želela, pa tega nisva mislila početi tam, saj je vsake toliko kdo prišel mimo. Ker sva želela čim prej priti domov, sva sedla na mestni avtobus, ki naju je pripeljal povsem do njegovega bloka. Tudi na avtobusu se nisva odpovedala ljubezni. Sedela sem mu v naročju in z ritnico tlačila nabreklega korenjaka, on pa je z desnico gladil moje stegno.

Šla sva se neko predigro, ki je trajala že vse od parka in sva domov k njemu prispela oba pohotna in neučakana. Takoj, ko so se vrata za nama zaprla, so pričela po tleh padati oblačila, ki so za nama ostala kot drobtinice kruha iz kake pravljice. Pri vratih suknjič, malo naprej majica, hlače, tik pred spalnico so na tleh ležale moje tangice, na vrata pa je bil naslonjen on. Edini kos obleke, ki še ni končal na tleh, so bile njegove spodnjice, ki so s pomočjo mojih prstov že počasi lezle navzdol. Klečala sem na mehki preprogi, on pa je veselega pogleda, v katerih je bilo veliko pričakovanje, gledal navzdol proti meni.

Osvobodila sem korenjaka, ki je iz spodnjic odskočil kot vzmet in si vzela nekaj sekund za ogled. Ne prevelik, a vsekakor pravšnji za tisto, po čemer sem hrepenela. Z zaprtimi usti sem se naslonila nanj, si ustnice gladila z nežno glavico, ki je povsem nabrekla spominjala na zrelo jagodo. In jagode imam rada.

erotika, seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Prav počasi sem jo vzela v usta, podložila jezik in nato z ustnicami prešla celotnega korenjaka. Njegovi vzdihi so mi povedali vse, zato sem le še bolj samozavestno nadaljevala. Želela sem si ga, tako zelo sem si ga želela, on pa je z rokama objel mojo glavo in me pritiskal nanj. Nadaljevala sva v spalnici.
Medtem, ko je spuščal roleto, sem se jaz nastavila v nadvse zapeljiv položaj. Čepela sem na vseh štirih z visoko privzdignjeno zadnjico. Še dobro, da sva imela prižgano luč, sicer me še videl ne bi.

Mislila sem, da se bo takoj zapodil vame s svojim korenjakom, a očitno še ni bil tako neučakan kot jaz. Vzel si je čas, božal okroglo ritko, nato pa z nekaj poljubi še dodatno raznežil strahovito pohotno češpljico. Ko je končno stal za menoj in z vrhom korenjaka prodiral vame od zadaj, so se mi izpolnile sanje, ki sem jih sanjala, odkar sem bila z njim. Še enkrat se je potrdilo, da moški ne potrebuje med nogami pol metrskega orodja. Več kot samo zadovoljna sem bila, ko je energično zabijal svojo nabreklo žverco v mojo mucko, ob tem pa ječal kako lepo tesno je v njej. Prihajala sva drug za drugim, kot bi se že prej dogovorila za vrstni red. in hvala Bogu, da je bil to šele uvod.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.