Magazin
80 ogledov

Drama v Kmetiji: Lidija ponoči razmišljala o samomoru

lidija Planet TV
Razmere v šovu Kmetija: Nov začetek so za Lidijo očitno prevelik zalogaj.

Da bodo Lidiji popustili živci, si verjetno ni mislil nihče, saj je Štajerka doslej ves čas dajala vtis, da ji prav nič ne more do živega.  Znala se je postaviti zase, se pohvaliti in svojim sotrpinom jasno, glasno in včasih tudi osorno povedati, kaj si misli o njih. Sedaj pa jo je Senad našel v solzah.

Spoznala je namreč, da je razmere v šovu napačno ocenila, zato ji je žal, da se je prijavila. "Nihče me ni prizadel. Ne zdržim več v teh razmerah. Domov hočem priti zdrava,“ je povedala glavi družine, ki jo je poskušal pomiriti, a brez večjega uspeha. "Mori me. Duši me. Ponoči sem se hotela… Če bi našla „štrik“, bi se „zagungala“. Dobesedno bi se. Ne morem povedati, kaj se mi dela tukaj notri,“ je še potarnala tekmovalka in priznala, da so jo izdali živci in da jo prav vse moti.

Bo šov zapustila prostovoljno?

Komentarjev 7
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:50 15.september 2016.

    Škoda,ker je samo razmišljala?

  • Snežinko 07:28 15.september 2016.

    Odpreš program: kmetija. Preklopiš: big brother. Preklopiš: survivor. Preklopiš: gorski zdravnik. Preklopiš: slovenija ima talent. Vsak dan isto. No, včasih imaš srečo in naletiš ravno na reklame...KATASTROFA!!!

  • leonardo 14:04 14.september 2016.

    Ja oprosti, saj katerikoli kanal odpreš ne vidiš nič več pametnih prispevkov, razen teh resničnostnih šovov. Kakšni ljudje pa nastopajo v njih, pa raje nebi.