Magazin
524 ogledov

Drugič je bilo še bolje

070409_istock_seks_postelja Žurnal24 main
Leto in pol je minilo, odkar sem se ločila od moža. Bilo mi je zelo težko, saj mi je bil vedno zelo všeč, še posebej pa se je izkazal v postelji.

Toda ko sem izvedela, da se mečka z drugo, nisem niti pomislila na kaj drugega kot na ločitev. Ni zganjal nekega preplaha, kar me je morda še najbolj bolelo. V miru je odšel in mi dejal, da me ima še vedno rad in naj ga pokličem, če mu bom kdaj oprostila, kar mi je naredil.

Po nekaj tednih sem se vendarle umirila, v naslednjih mesecih izkusila nekaj slabih zvez s še slabšim seksom, nato pa začela vse bolj in vse pogosteje razmišljati o bivšem. Spoznala sem, da ga noro pogrešam in si ga želim ob sebi. Ponos mi ni dal, da bi ga klicala, a na koncu so vendarle prevladala čustva in v slušalki sem po dolgem času zaslišala prijeten in znan glas.
"Ooo, mačka, kako lepo, da si me poklicala. Upam, da nič slabega?"
Nekaj časa sem bila povsem tiho in se topila ob njegovem glasu, nato pa vendarle izdavila dve besedi. "Pogrešam te."

Tudi on je utihnil za nekaj sekund, nakar sva se vendarle dogovorila, da pride k meni. Imel je drugačno frizuro, izraz na obrazu pa mi je pravil, da je zelo srečen, ker me spet vidi. Objela sva se, kot bi bila še včeraj skupaj, in brez odvečnih besed sva se že prepustila poljubom. Vnovič se je potrdilo, da ga imam zelo rada, od prijateljev pa sem tudi slišala, da se je precej zresnil in da že dolgo ni imel nobene.

Njegove roke na mojem telesu so mi tako zelo dobro dele in kar hrepenela sem po tem, da jih začutim na prsih, na ritnicah, nogah, med njimi … Ni prehiteval in me s tem le še dodatno razgrel. Šepnila sem, da si ga želim in mu priznala, kako zelo sem ga pogrešala ves ta čas. Tudi on je odvrnil enako, ter izrazil željo, da poizkusiva še enkrat. Bila sem za vse, kar bi mi ponudil, tudi za tisto, kar sva jasno ponujala drug drugemu.

Po dolgem času sva zopet padla v najino posteljo, v kateri sva preživela že toliko lepih trenutkov, in kazalo je, da tokrat ne bo nič drugače. Vzela sva si čas, saj se nama ni nikamor mudilo, in prav počasi slačila drug drugega. Ko je ugledal moji ljubki joškici, so mu oči kar zažarele. Z desno roko je segel po njih in jih nežno pogladil. Njegove vroče ustnice so naslednji trenutek preplavile občutljive bradavičke in se od tam začele spuščati vse nižje in nižje. Pred njimi je umikal mojo obleko in na koncu so kot edina ovira ostale le še hlačke. Tudi te so začele polzeti z mene, pohota v meni je gorela, noge so mi padale narazen, on pa mi je s svojim jezikom po stegnu krenil mednje.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 



Ko je z njim prekril sestradano potrebnico, so v meni popustile še zadnje zavore. To je počel najbolje na svetu in ne pred njim ne po njem se ni našel junak, ki bi mu bil vsaj blizu. S prsti sem se zakopala pod vzglavnik, telo pa mi je sililo k višku, ko mi je z vrhom jezika neumorno prodiral v navlaženo češpljico. Skozi meglen pogled sem nekoliko kasneje uzrla njegov obris in dojela, da se slači, jasno pa sem videla šele, ko je pred mene postavil svojega korenjaka. Nisem mogla verjeti očem, toda zdel se mi je še večji kot prej. Verjetno zaradi tako velike želje, ki je toliko časa ždela v meni.

Hlastnila sem po njem, kot bi šlo za rešilno bilko, ga premetavala po roki in jemala v usta, nato pa vendarle iskreno priznala, da ga noro potrebujem tam spodaj. Naslednjih petnajst minut je bilo najbolj divjih in zadovoljujočih v mojem življenju. Z vsakim prodorom v mojo pohotnico sem občutila košček orgazma, ki se je na koncu sestavil v popolno sestavljanko in preplavil moje telo.

Metalo me je po postelji, on pa me je lovil in neusmiljeno nabijal dalje, dokler ni prišlo tudi njemu. Končala sva glasno in v položaju, ki ga normalno verjetno ne bi spravila skupaj. Po tistem dnevu sva še danes skupaj in upam, da bo tako tudi ostalo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.