Magazin
28 ogledov

Duel Monsters GX: Tag Force 3

1/4
Žurnal24 main
Yu-Gi-Oh, kar v prevodu pomeni „Kralj Igre“, je japonska manga, ki jo je kreiral Kazuki Takahashi.

 

OCENA: 7/10

Razen risane televizijske nadaljevanke in igralnih kart, ki so pri nas zelo popularne, je pod franšizo izšlo tudi kar nekaj videoiger. Ena od teh je tudi fiktivna igra s kartami Duel Monsters. Zgodba govori o Yugi Mutou, srednješolcu, ki ima v lasti nekatere dele egipčanskega artefakta, bolj znanega kot „Tisočletna sestavljanka“, ki ga je dobil od svojega starega očeta. Yugi s pomočjo svojih prijateljev išče skrivnost izgubljenega faraonovega spomina in njegovega pravega imena.

PLATFORMA: PSP

Pred nami je nova igra v seriji Yu-Gi-Oh! Gx Tag Force. Zgodba je postavljena v četrto sezono risanih delov. Kot vsi dobro vemo, igra temelji na znanih igralnih kartah, katerih je v tej igri, ki je pisana samo za prenosno konzolo PSP, kar 3500. Igra vključuje tudi nove like, ki se pojavljajo v sezoni 3 in 4, vključno z Yubelom, Fujiwaro in Supreme Kingom. Srečali se boste z vsemi Starter in Structure kompleti kart kot tudi z vsemi ostalimi od Križišča Kaosa do Terminala Dvoboja. V glavnem, videli boste vse karte, ki so bile izdane do julija 2008. Igra prav tako vključuje originalna pravila in tudi vse potrebne sezname do marca 2008. Če posedujete tudi UMD plošček z drugo različico igre, ga bo sistem prepoznal in se vam bo odprl novi način igranja z novo zgodbo in možnostjo, da sodelujete s partnerjem Bastion Misawo. Nekatere zadeve se niso prenesle v novo različico. Tako se v tej igri ne boste srečali s „sistemom pošte“ in „sezonskimi dogodki“.

 

Za ljubitelje bo igra vsekakor zadovoljiva.



 



 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.