Magazin
23 ogledov

EA obvladajo športne igre

1/3
Žurnal24 main
Skate 3. To je bil moj prvi skok v rolkarski svet. Rolkanje obvladam do te mere, da sem takoj pograbil hokej na kotalkah.

Zato sem povabil prijatelja, skejterja, bajkerja ... Še več, on je igral Skate enko in dvojko. Najprej moj vtis: EA preverjeno obvladajo športne igre. Dokazov v nogometnih, hokejskih in košarkarskih igrah je dovolj. Rolkarska franšiza je zanimiva. Za zimske in ultra deževne dni. V tem letnem času priporočam ulico ali rampo. Liki so v igri lepo zmodelirani, triki dodelani, moti me le premalo realistična motorika, torej gibanje skejterja na rolki. Sicer pa so scenaristi poskrbeli za podrobnosti v mestu Port Covertone z vsemi avenijami in uličicami, posejanimi z rampami, tuneli in bandami. Seveda lahko odigrate one on one ali ekipno.

Ocena: 3 (1–5)

In kaj pravi skejter? "Pričakoval sem več. Sploh po drugi franšizi, ki je bila boljša od prve. Moti me to, da so triki relativno lahko izvedljivi, ker ima skejter skoraj nadnaraven odriv. Moti me tudi, da pri EA niso namenili več prostora kodi za realizem. Skejter je premalo gibljiv."

 

Jaz pravim takole: če skejtate ali bi radi začeli, če vam dila pomeni način življenja, potem igrico preizkusite, ne bo vam dolgčas.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.