Magazin
27 ogledov

Edita na konju

Žurnal24 main
Pa da ne bi sklepali narobe. Ni se dajala dol s to plemenito živaljo, pač pa je rada jahala konje, katerih v njihovi premožni družini nikakor ni manjkalo. Za konje pa mora tudi kdo skrbeti.

Privoščili so si svojega konjušnika, ki je bil Editi sicer zelo všeč, toda pokazati mu tega ni smela. Zato pa z izkazovanjem čustev ni imel težav Mario, ki je obvladal delo s konji, prav tako pa je znal tudi z ženskami. Edita ga je spravljala ob pamet, saj je bila izurjena jahalka, celo tekmovala je občasno, in se je znala zares elegantno držati na mogočnem hrbtu, s katerim se je zapeljivo spuščala in dvigovala. Njena zadnjica je pri tem dobivala zares lepo obliko, še posebej, ko je po skoku pristala trdno v sedlu. Mario je bil zaljubljen v vse njene obline, ki so pri tem lepem športu še kako prihajale do izraza.

Nalašč je jahala mimo njega, saj je že večkrat opazila, kako jo pohotno opazuje. Večkrat je v mislih že seksala z njim, odkrivala lepote moškega telesa, se igrala z njegovim udom. Skratka sanjarila je o intimnostih, ki jih v njenem življenju, kljub petindvajsetim letom, ni bilo ravno na pretek. Vedno je morala biti na razpolago staršem in družbi, se posvečati družinskemu poslu, edino v čemer je lahko sproščeno uživala, pa je bilo jahanje konjev.

No, sedaj pa je bil pri njih postavni Mario, in ko bi mu samo malce namignila, bi jo slekel, še preden bi zlezla s konja, in česa takšnega si je še kako želela. Toda kaj, če jo zalotijo starši ali kdo drug? Potem bo katastrofa, si je mislila.


© iStockphoto

 
Nekega dne pa je končno preskočila to oviro v življenju in starše za pol urice potisnila vstran. Mariu je z nekaj zapeljivimi pogledi dala vedeti, da ji je všeč, on pa ni izgubljal časa in jo je pričakal, ko je želela razjahati. Pomagal ji je pri sestopu, ona pa je odigrala vrtoglavico in se mu vrgla v naročje. Njegove roke so nehote prijele za njene prsi, utesnjene pod jahalni kostim, in ker ga ni oštela, je nadaljeval z izkazovanjem nežnosti.

Povedel je konja v štalo, ga zaprl v ogrado, in mu nasul hrane. Medtem je za njim prišla tudi Edita, kar sicer ni bilo v njeni navadi. Nervozno je pogledovala naokoli in vstopila šele, ko je bila popolnoma prepričana, da v bližini ni nikogar. Želela mu je nekaj povedati, a ji ni šlo z jezika, zato ji je Mario raje zaprl usta kar s svojim jezikom. Takoj je podlegla njegovim prijemom, ter se mu s hrbtom naslonjena na ogrado povsem predala. Ni bil ravno najbolj domač pri jahalnih hlačah, zato mu je s tresočimi rokami pomagala in se spraševala, le kaj vendar počne.

Nenamerno se je z roko obregnila ob njegovo trdo izboklino med nogami in začutila silno željo po tem, da bi mu segla za hlače in potipala čvrstega korenjaka. Seveda si tega ni drznila, zato ji je, kot bi ji prebral željo, kar sam potisnil toplega junaka v hladno dlan. Bila je vznemirjena kot še nikoli, saj je pravzaprav prvikrat v življenju takole konkretno držala moški ponos v svoji roki. Tudi premakniti se ni upala, ko pa ji je on s prsti prišel do povsem premočene češpljice, je vse videla megleno. Zamižala je in ugibala, ali se ji samo zdi, da ji trda zadeva v roki polzi gor in dol. Še nekaj poljubov jo je malce sprostilo, pa tudi na njegovo roko za svojimi hlačkami se je malce privadila. Nato pa je prihajal trenutek, ki si ga je že mesece tako močno želela.

Z desno roko ji je dvignil nogo tako, da je stala samo na eni, in se še bolj naslonila na ogrado, za katero je njen konj čutil njeno nervozo ter nemirno zarezgetal. Prej kot je pričakovala, je imela v vlažni luknjici Mariovega korenjaka in na široko je razprla oči, ko ji ga je potisnil do kraja. Bila je v šoku, a tistem prijetnem, pozitivnem šoku. Mario je čutil, da je neizkušena, zato je sam prevzel vso pobudo in jo naučil, kako se stvari streže. Po njenih strastnih vzdihljajih je vedel, da jo noro zadovoljuje, in njen zelo rani orgazem, ki se je končal s krčevitim stiskom njenih rok okoli njegovega hrbta, ga je močno razveselil. Vedel pa je, da bo v naslednjih dneh prišla po še.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.