Magazin
28 ogledov

Emanuelnin oče spregovoril o zlorabah

Emanuela Planet TV/ zurnal24.si
Oče tekmovalke šova Bilo je nekoč pravi, da je Emanuela o njunem odnosu lagala.

Tekmovalka šova Bilo je nekoč 19-letna Emanuela, je prejšnji teden v solzah potožila, da jo oče psihično zlorablja, žali in ponižuje, a oče je v oddaji Bilo je nekoč: Brez cenzure vse obtožbe ostro zanikal in povedal, da je to le hčerkina igra.

Emanuela naj ne bi bila vzorna učenka, veliko predmetov ima menda neocenjenih, zaradi česar so očeta pogosto klicali v šolo. "Nihče je ni poniževal," je zatrdil pred kamero in priznal, da sta se res pogosto prepirala zaradi ocen, zaradi česar je kdaj moral pristopiti tudi s povišanim tonom.

Povedal je, da jo je glede vstopa v šov podprl, čeprav ni vedel, da bo to že spomladi in da bo zaradi tega zamujala šolo. Še vedno ji želi zmage in misli, da si je vse to izmislila, da bi si s tem utrla pot do nje. S hčerko pa po njenem prihodu iz šova ne misli govoriti. "Jaz imam svojo hčerko iz vsega srca rad in nisem hotel, da se to zgodi. Ne moraš svojega očeta tako blamirati. Jaz sem 40 let star in svojim otrokom nisem nič žalega naredil," je še dodal in bil pri svoji odločitvi videti neomajen, čeprav mu je voditeljica Jasna Kuljaj kar nekajkrat namignila, da je Emanuela še mlada in da bi moral biti on tisti, ki bo zrelejši in ji ponudil roko.

Emanuelin odnos z očetom je komentirala tudi njena mama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.