Magazin
181 ogledov

En vibrator za drago, prosim!

1/22
Žurnal24 main
Namesto vrtnice, ki oveni, svojemu partnerju za valentinovo podarite vročo igračko, ki bo boljša popestritev v predigri in pri "glavni jedi" spolnega odnosa.


Namesto običajnih daril za valentinovo tokrat svojega partnerja presenetite z nečim neobičajnim, vročo igračko ali seksualnim pripomočkom. "Vrtnica oveni, igračke in olja pa bodo lepa popestritev v vsaki spalnici," pravi priznana strokovnakinja in lastnica Red Shopa Nada.

 
 

Vrtnica oveni, igračke in olja pa bodo lepa popestritev v vsaki spalnici.

Nada, lastnica Red Shopa

 

Sladke hlačke iz sladkorja v obliki srčka, japonske kroglice za popestritev analnega seksa, vlažilni geli z okusom za poudarjanje oralnih odnosov, masažna olja, erotično perilo, različni vibracijski pripomočki ... bodo vam in vašemu partnerju za valentinovo pričarali čarobna in nenavadna spolna občutja.

Uporabljanje seksualnih pripomočkov po besedah strokovnakinje in seksologinje Nade iz Red Shopa v Sloveniji že nekaj časa ni več tabu. Po njenih besedah prihajajo po nakupih mladi in stari, ženske in moški, istospolno usmerjeni in heteroseksualci, skratka vsi, ki si želijo odmik od vsakdanjega spolnega odnosa ali imajo preprosto željo po tem, da dobro poskrbijo za svoje ali partnerjeve užitke. Več o tem, katere igračke gredo v času dneva ljubezni najbolj v promet, kakšni so trendi seksualnih igračk v Sloveniji, kako popestriti spolni odnos, kako zadovoljiti sebe in partnerja in še več si poglejte v zgornjem intervjuju.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.