Magazin
73 ogledov

Ene kroglice za v anale, prosim!

1/2
Žurnal24 main
Analni seks je v zadnjem času hiba, zanimivost in užitek. Da bi svojega partnerja zadovoljili v pravšnji meri in na pravi način ter seks celo popestrili z igračko, si oglejte video.

 
 

Moški so si vedno želeli analni seks, ker bolj stisne.

Nada, lastnica Red Shopa

 
Nada , lastnica Red Shopa v Ljubljani, zagotavlja, da je skrivnost dobrega analnega seksa v odkritem pogovoru partnerjev ter uporabi vlažilnega gela in kondoma, upoštevati pa je treba predvsem čutenje partnerice ali partnerja. Za večji užitek ali za predigro predlaga predvsem analne kroglice, saj se z večanjem kroglic sorazmerno povečujejo vzdraženost, moč in količina orgazmov.

Po Nadinih besedah se pri moških ne pojavlja problem izliva, medtem ko večina žensk nikoli ne doživi orgazma, saj sta pri odnosu najpomembnejši sproščenost in popolna predanost trenutku ljubljenja s partnerjem. Ženske med spolnim odnosom po navadi preveč razmišljajo, kar ima za posledico manjši užitek. Seveda je vzrok lahko tudi partnerjeva neizkušenost ali njegovo premajhno posvečanje njeni zadovoljitvi.

Kot zanimivost lahko dodamo, da po Nadinem mnenju ni pomembna dolžina, ampak tehnika. Poleg tega še dodaja, da so moški, ki niso obdarjeni, veliko boljši ljubimci, saj veliko več časa posvetijo oralnemu zadovoljevanju in predigri, tako da pride do orgazma še pred "uradnim" začetkom ljubljenja. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.