Magazin
4236 ogledov

Erik ob izločitvi grozil, preklinjal, žalil ...

erik Voyo
Hišo Big Brother je zapustila Maša, kar je Erika spravilo do roba.

Maša se je poslovila od boja za 50 tisočakov in Manji ob odhodu zaupala, da bi resničnostno izkušnjo privoščila vsakemu ter da ni tako enostavno kot izgleda. Še enkrat je povedala, da v Erika ni zaljubljena in da je še vedno v dekle svojega fanta Davida

Veliko bolj burno pa so odločitev gledalcev sprejeli ostali tekmovalci. Jadranka je padla v neutolažljiv jok, Erik pa je svojo jezo izlil nad nominiranega Anžeta, ki so mu gledalci tokrat rešili kožo. 

"Paglavec, lenčina, razvajena rit, pič** materina," se je razburjal, pomiril pa se ni niti po Mašinem odhodu: "Vsakič, ko bo zaspal, ga bom zbudil, mikrofon mu bom nekam zatlačil ..." Emi je v studiju komentiral, da je to Erikova običajna reakcija, saj se je, ko je izpadla Tamara, podobno spravljal na Daliborja. Meni, da sedaj jamra, čez dva tedna pa se bo že stiskal s Polono. Se strinjate?

Tekmovalci pa so se ta teden za imuniteto potegovali s pevsko-plesnimi nastopi, kjer sta po mnenju gledalcev blestela Alen in Simon. Si bosta s to zmago zagotovila imuniteto?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.