Magazin
35 ogledov

Erotična igračka jo je spravila v zadrego

Tulisa Contostavlos FameFlynet
Britanska pevka Tulisa Contostavlos je sredi letališča v Miamiju doživela pravo sramoto. Med oddajo prtljage je v njenem kovču začela vibrirati erotična igračka, ki je zvezdnico spravila v hudo zadrego.

Članica britanske skupine N-Dubz in sodnica X Factorja se je razgovorila o "najbolj nerodni situaciji v njenem življenju", ki se ji je zgodila pred kratkim. Tulisa je razkrila, da ji je med oddajo prtljage v Miamiju v kovčku nenadoma začela vibrirati erotična igračka, kar je pritegnilo veliko radovednih pogledov. "Bilo mi je tako nerodno, ko je moj kovček kar naenkrat začel vibrirati. Mislila sem, da se bom vdrla v zemljo!" je povedala pevka in hitro dodala, da nagajiva igračka ni njena. "Kupila sem jo za hec, za neko prijateljico, a na koncu sem bila tarča posmeha jaz."

Triindvajsetletno pevko, ki se je v Miamiju mudila zaradi službenih obveznosti, so paparaci pred dnevi ujeli med obiskom erotične trgovine, kjer se je na ves glas smejala njihovim izdelkom. Vse skupaj pa ni bilo več smešno, ko so jo sredi letališča zaslišali zaradi vibrirajočega predmeta v njenem kovčku. Tulisa je na svojem Twitter profilu kasneje zapisala: "Res je bilo neverjetno, ko mi je varnostnik rekel: 'Gospa, vaš kovček vibrira, ga lahko prosim odprete in ugasnete tisto, karkoli že vibrira?'"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.