Magazin
29 ogledov

Erotične igračke za popestritev nogometne tekme

Erotično
1/14
A. F.
Se bojite, da boste zaradi začetka evropskega nogometnega prvenstva ostale na suhem?

Danes se je v Ukrajini začelo evropsko prvenstvo v nogometu, ki bo trajalo do 1. julija, kar pomeni, da se bomo morale za pozornost svojih moških v tem slabem mesecu veliko bolj potruditi. Če ne spadate med tistih nekaj posameznic, ki se z veseljem usedejo na fotelj in ob pločevinki mrzlega piva uživajo v nogometni tekmi, vam bo zelo prav prišlo nekaj ženskih trikov, s katerimi boste še vedno uspele zadržati pozornost svojega najdražjega.

Potisnite mu jih v roke ali usta!

Tudi nogometni dogodek leta lahko spremenite v žgečkljive minute, namenjene le vama. Organizirajte najbolj vroč navijaški štab v mestu! Nogomet in erotika gresta lepo skupaj in to ne le takrat, ko si izklesani nogometaši na igrišču slačijo prepotene drese. Popestrite si tekmo z različnimi nagajivimi dodatki, kot so protistresne prsi, ki jih bo lahko stiskal med napetimi trenutki, ali s piščalko in nastavkom za pivo v obliki prsi. Na trenutek samo za vaju pa le počakajte na polčas, ko si lahko nadenete dres njegove najljubše ekipe, seksi kostum ali žgečkljivo perilo in visoke pete ter upate, da bo vaš trud poplačan.

Njemu pokovka, vam koruza

Če pa imate doma primerek, ki se ga v teh tednih nikakor ne bo dalo odlepiti izpred televizijskega zaslona, se ne obremenjujte in za vročo zabavo poskrbite kar same. Medtem ko bodo moški gledali za žogo, si svojo žogo omislite tudi ve. Da ne boste prikrajšane za užitke, si izborite najboljši sedež, žogo z vibratorjem, na kateri boste poskakovale bolj veselo kot kakšen Ronaldo na igrišču! Namesto pokovke med tekmo pa si privoščite vibrator v obliki koruze.

Več namigov najdete v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.