Magazin > Film & Glasba & TV
96 ogledov

20 tisoč ljudi v živo "padl not"

Not padu lajv
1/63
Žurnal24 main
V ponedeljek se je na stadionu v Stožicah le odvil dolgo pričakovani glasbeno-gledališki spektakel Notpadu lajv. Protagonista Lado in Jurij sta 20-tisočglavi množici postregla z več kot triurno predstavo.
Fotografije šova Not padu lajv si oglejte TUKAJ.

Glasbeno-gledališki spektakel Notpadu lajv, ki sta ga zasnovala in vodila igralca in komika Lado Bizovičar in Jurij Zrnec, režiral pa ga je Igor Gajič, je na novi stožiški stadion privabil okoli 20 tisoč ljudi. Mraz je število gledalcev do konca triurne predstave sicer pošteno oklestil, vendar pa so bili tisti, ki so ostali, v izdihljajih šova deležni Dobim Dobima, Zdrobim Dobima – razbijanja povsem novega avtomobila, slovenske verzije legendarne pesmi Đurđevdan, na koncu pa je nebo razsvetlil tudi ognjemet.

Omeniti velja, da so raznovrstne dejavnosti, delavnice in podobno potekale že od popoldneva, največ zanimanja pa je seveda vzbudila prav večerna predstava, ki svoj koncept, komične like in rubrike dolguje televizijski pogovorni oddaji As ti tud not padu?!.

Zrnec in Bizovičar sta stožiški oder napolnila z gosti iz sveta televizije, slovenske glasbene scene in gledališča, z glasbenimi točkami in skeči. Za uvod je slovensko himno odpel štajerski slavček Damjan Murko, nastopili pa so tudi šarmantni Jan Plestenjak, pripisani Jonas, angelski Werner, na koncu pa še skupini Laibach in Dan D.

Od novih likov in stvaritev lahko izpostavimo zavedna brata Različnik, ki sta skupaj z velikim zborom odpela pesem Slovenije ne dam nikoli!. Na oder so se prikobacali Šalabajski, gledali smo poslednji Večernik, Joc in Joc sta pokazala svoji prelestni spremljevalki, Naše male zverinice je obiskala jasnovidna hobotnica, ne moremo pa niti mimo Jurifa, Marije ...

Sodeč po odzivih občinstva je prireditev izpolnila pričakovanja večine navzočih. Vprašanje, kdaj bomo vnovič padli not, ostaja odprto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.