Magazin > Film & Glasba & TV
16308 ogledov

28-letno glasbenico našli mrtvo na njenem domu

Goo Ha-ra Profimedia
Nova tragedija v glasbenem svetu.

Tuji mediji poročajo, da je umrla 28-letna južnokorejska pevka in igralka Goo Ha-ra, nekdanja članica priljubljene skupine Kara. Našli so jo okoli 18. ure po lokalnem času na njenem domu v Seulu. 

Vzrok smrti še ni znan, je sporočila tamkajšnja policija. BBC poroča, da je v zadnjem tednu imela več nastopov. Na odru je stala prvič po maju letos, ko je bila sprejeta v bolnišnico zaradi domnevnega poskusa samomora. Takrat jo je doma nezavestno našel njen menedžer. 

Pevka se je leta 2008 pridružila priljubljeni skupini Kara, pred štirimi leti pa je stopila na samostojno pot. Junija letos je podpisala pogodbo z japonsko agencijo in na začetku tega meseca izdala pesem. 

Črn posel: Vse več smrti mladih zvezdnikov

Novica o njeni smrti prihaja dober mesec po tem, ko je umrla pevka Sulli, ki je dočakala le 25 let. Tudi Sulli je bila članica priljubljene K-pop skupine f(x). 

O grozljivih razmerah v glasbeni industriji je spregovorilo že veliko južnokorejskih zvezdnikov. Zaradi pritiska so nekateri zboleli za bulimijo ali anoreksijo. Glasbeni producenti so bili neusmiljeni. Ne samo, da jim niso privoščili počitka, silili so jih tudi v lepotne operacije, pravi trener. "Najbolj pomemben je bil videz. Če dekle ni imelo lepega obraza, so to popravili z lepotno operacijo."

Sulli Magazin Črn posel: Vse več smrti mladih zvezdnikov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.