Magazin > Film & Glasba & TV
82 ogledov

6 Pack Čukur rap zamenjal za ples

6 Pack Čukur Aljoša Videtič
Raper 6 Pack Čukur bo plesal v šovu, ki sta ga ustvarila koreografa z Broadwaya.

Glasbenik 6 Pack Čukur s pevko Tanjo Rafolt ter broadwayskima plesalcema Trentom in Gordano Grandošek Whiddon decembra pripravlja novo glasbeno-plesno predstavo Satisfaction on a Dance Floor.

"Po projektu The Hangover Project se zdaj pripravljamo na nekaj popolnoma novega. Tokrat bom tudi zaplesal," je hip hoper za Žurnal24 opisal šov, v katerem bo poleg njega in Tanje nastopilo osem vrhunskih plesalcev latinskoameriških plesov, ki bodo pokazali, kako se prepletajo hip hop, čačača, jive, tango, fokstrot in drugi plesi. "Poleg naju s Trentom, ki sva tudi sestavila vso koreografijo za predstavo, bodo nastopili Daniela Pekič, Jernej Brenholc, Alen Pavlec, Hojka Ana Šober, Nina Gerič in Aljaž Škorjanc, že nekaj časa pa pridno vadimo," je dejala Gordana, ki je z možem Trentom trenutno na azijski turneji šova Burn the Floor.

Niso časi za nove plošče

"Res je, da nimam nekih hudih plesnih vložkov, a sem moral kar vaditi. Prvič sem v takšni vlogi, ko je potrebne veliko koordinacije na odru," je povedal 6 Pack Čukur in dodal, da se je v projekt 
podal zaradi novih izzivov.

Poleg svetovnih hitov bodo v šovu plesali na njegove komade, kot sta Štanga Tanga in Joj, Lolita: "Zdaj niso časi, da bi izdajali nove plošče, zato raje nastopam. Z The Hangover Projectom sva s Tanjo ob koncih tedna na polno nastopala po najrazličnejših klubih po Sloveniji, prihodnje leto pa se prav tako pripravljam na nov projekt." A še preden pride na vrsto naslednji, bo premiero moral doživeti ta – prvič bo na ogled od 28. do 31. decembra v kazinoju Mond v Šentilju, potem pa bo najverjetneje sledila turneja po drugih slovenskih mestih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.