Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

ABBA: Spet skupaj

Pevki skupine ABBA Agnetha Faltskog (levo) and Frida Reuss (desno) sta ne premie Žurnal24 main
Premiere filma Mamma Mia v Stockholmu so se udeležili vsi štirje originalni člani skupine ABBA, ki se drugače v javnosti pojavljajo zelo redko.

Člani skupine ABBA Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulveaus in Benny Anderson se v javnosti zelo redko pojavljajo skupaj, zato je bil njihov obisk preimere filma toliko večje presenečenje. Priznali pa so, da so se premiere filma udeležili predvsem zato, da bi spoznali filmske zvezdnike Meryl Streep, Colina Firtha in Pierca Brosnana, ki nastopajo v omenjenem filmu.

Na rdeči preprogi sta pevki celo zaplesali z Meryl Streep, ki je pred tem povedala, da se ne more odločiti, katera pesem Abbe ji je najbolj všeč: "To je tako, kot če bi me vprašali kateri je moj najljubši otrok,“ je dejala.

Ne želijo več nastopati skupaj
ABBA so popularna skupina, ki je vrhunec svojega uspeha doživela v 70. letih prejšnjega stoletja. Svoj prvi veliki uspeh so doživeli leta 1974, ko so zmagali na Evroviziji, zadnjič pa so skupaj nastopali leta 1986. V javnosti so se sicer pojavljale govorice, da so na zabavi nekega prijatelja skupaj zapeli tudi leta 1999, a to ni bilo nikoli potrjeno. Zaradi velike množice oboževalcev, ki jih glasba ABBE še vedno navdušuje, pa naj bi jim pred leti za ponovno združenje in nastope na turneji ponudili celo eno milijardo dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.