Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Adele užalila Cher

Lady Gaga, Cher Reuters
Cher je doživela grdo razočaranje, ko je Adele zavrnila sodelovanje pri njenem povratniškem albumu.

Cher, ki pripravlja svoj že 26. album, si je močno želela, da bi pri njem sodelovala tudi mlada britanska pevka Adele, ki pa je zavrnila njeno ponudbo. "Cher bi premikala gore, da bi ji Adele napisala pesem ali vsaj zapela na njenem albumu, vendar Adele ni niti odgovorila na njene klice,“ je razkril neimenovani vir ter dodal: "Sicer se vede, kot da ji je vseeno zaradi njene zavrnitve, vendar je globoko v sebi popolnoma besna. Užaljena je, da Adele ni pokazala nobenega interesa za sodelovanje.“

Na srečo je ostareli pevki na pomoč priskočila Lady Gaga, ki ji je predlagala skupni duet The Greatest Thing. Cher je ob novici, da ji bo Gaga napisala pesem in zapela z njo, na Twitterju zapisala, da "že komaj čaka", da izide ter dodala, da je zelo vznemirjena zaradi novega albuma.

Cherin album, njen prvi od leta 2001, bo sicer prišel na prodajne police z zamudo, vendar je pevka, ki se letos odpravlja tudi na turnejo, odločena, da ga bo izdala še letos.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.