Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Afflecka zamenjali za roparja

Ben je priznal, da ga je incident spravil v zadrego. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ben Aflleck je med snemanjem novega filma pognal strah v kosti obiskovalcem neke banke v Bostonu, saj je pozabil sleči svoj kostum roparja.

Affleck je med neprijetnim dogodkom snemal sceno za novi film The Town, ki govori o skupini roparjev, ni pa si niti predstavljal, da bi lahko povzročil takšno paniko. „Snemali smo v bližini banke, ki jo niso hoteli zapreti, zato smo se jim skušali čim bolj prilagoditi. Z Jeremyjem Rennerjem sva Rebecco Hall zvlekla v kombi, potem pa sem vstopil v banko in popolnoma pozabil sneti masko in odložiti orožje. Ljudje so začeli kričati in zavladal je pravi kaos,“ je povedal Affleck.

38-letni igralec je priznal, da je stvar samo poslabšal, ko je snel masko. „Neka ženska je tako kričala, da sem jo skušal pomiriti, toda ko je zagledala moj obraz, je začela kričati še glasneje,“ je povedal igralec v smehu.

Affleck je še razkril, da so za potrebe filma zaposlili prave kaznjence, kar je menda med snemanjem filma pripeljalo do prave zmede. „Ti ljudje so morali med snemanjem držati orožje, kar pa je prepovedano. Za dovoljenje smo morali prositi državnega sodnika in socialne delavce, saj so zakoni zelo strogi,“ je še povedal igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.