Magazin > Film & Glasba & TV
71 ogledov

Agent Johnny English nasmejal estradnike

Iris Mulej, Črt Slavec
1/6
Anže Petkovšek
Sinoči je slovensko premiero doživela komedija Johnny English 2, v kateri se je v tajnega agenta prelevil nihče drug kot slavni gospod Bean. Njegovi komični podvigi so nasmejali tudi naše estradnike.

"Film je res v stilu gospoda Beana, kakršnega poznamo, res je bil zabaven. Rowan Atkinson ima odlično mimiko obraza in človek ne more ostati resen," je bil navdušen komik Miki Bubulj. Z njim sta se strinjali tudi manekenka Iris Mulej in voditeljica Anja Križnik Tomažin. "Film se mi je zdel simpatičen, smešen, po pričakovanjih (smeh). Rowan še vedno ostaja originalen, še posebej njegov neumen nasmeh, ko kakšno zakuha," je povedala Iris, Anja pa je dodala, da film "prinaša svežino ob včasih posiljenih komedijah."

Športnice Alenke Bikar pa prismojeni Johnny English vseeno ni prepričal. "Ni bil tako smešen, kot sem pričakovala. Rowana si vedno predstavljam kot gospoda Beana in ga zato težko povežem z drugačnim likom."

Johnny pravi za novo Komuno?

Čeprav se Alenka in Miki nista strinjala glede filma, sta si bila enotna, da bi si Komuna ob ponovni oživitvi zaslužila kaj boljšega. "Če že govorimo o Komuni kot o najstarejši dvorani, bi za novi začetek lahko predvajali kaj drugega. Kakšen večji film, kot je Johnny English," je dejal Miki, Alenka pa bi raje videla "kaj bolj nostalgičnega".

In po čem se naši estradniki najbolj spominjajo Komune? "Spominja me na mojo mladost in na začetke zveze z možem," nam je zaupala Alenka, Anja pa je bila malo bolj žgečkljiva, a vseeno skrivnostna: "Komune se spominjam po marsičem, kar ni za vas (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.