Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Akcijo upokojencev si bodo ogledali ...

(Foto: Planet Tuš)
1/2
Žurnal24 main
V kinematografe prihaja film Upokojeni, oboroženi, nevarni. Izžrebali smo pet srečnežev, ki jim podarjamo po dve vstopnici za ogled filma.

Po dve karti dobijo: Jernej Kovač, Borut Jaklič, Mateja Stanislava Rot, Jaka Gorenc in Milan Rovtar. Čestitke!

Frank Moses (Bruce Willis) je nekdanji agent Cie, ki živi normalno mirno življenje. Vse do trenutka, ko se pojavi morilec z namenom, da ga likvidira. Identiteta tajnega agenta Franka Mosesa je odkrita in življenje ženske, ki jo ljubi, ogroženo, zato mora zbrati svojo staro ekipo in odkriti, kdo ga želi uničiti. V filmu režiserja Roberta Schwentkeja so glavne vloge poleg Willisa dobili Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren in Mary-Louise Parker.

Iz semena zrasla velika smreka
Za Brucea Willisa je bil film od začetka do konca skrajno ambiciozen podvig. "Veste, film sam v bistvu odraža samo snemanje. Snemati smo začeli skromno, samo jaz, sam v hiši. Na koncu pa imamo v filmu na kupu devet neverjetnih igralcev – v umazani, hladni zapuščeni elektrarni se soočimo. Bržkone nihče od nas igralcev in ustvarjalcev ni vedel, kako bo to malo seme zraslo v velikansko smreko, a trudili smo se, da bi. Če sem pošten, težko opišem film, saj je povsem drugačen od vsega, kar sem počel doslej. Zabavno je bilo biti del tega projekta in lepo je videti, kako se je film sestavil," je povedal igralec.

Akcijsko komedijo Upokojeni, oboroženi, nevarni (Red) si boste lahko od 9. decembra ogledali le v kinodvoranah Planeta Tuš. Vse, kar morate storiti, je pravilno odgovoriti na tri nagradna vprašanja in z malce sreče boste zadeli dve vstopnici. Nagrajence bomo izžrebali v petek, 10. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.