Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Alenka nadaljuje zimzeleno

Alenka bo nadaljevala z zimzelenimi melodijami. Žurnal24 main
Pevka Alenka Godec bo v prihodnje nadaljevala začrtano in preverjeno uspešno pot v zimzelenem slogu naših velikih uspešnic.

Ena od naših najvidnejših glasbenic Alenka Godec, ki je požela veliko uspehov s svojim najnovejšim albumom So najlepše pesmi že napisane, bo nadaljevala to pot. Po številnih "preoblečenih" zimzelenih skladbah, ki so tako na novo zaživele, pevka v mislih že snuje nadaljevanje projekta. "Vsa zadeva je nadvse uspešna in zato bom v tej smeri najverjetneje tudi nadaljevala. Seveda pa moram najprej končati ta projekt, ki bo še kar nekaj časa aktualen," je povedala Alenka in dodala, da je med zimzelenimi uspešnicami najboljše odzive dobila na skladbo Vsak je sam. O tem, katere skladbe bodo dobile njeno novo preobleko, še ne razmišlja. "Slovenci imamo veliko večnih legendarnih uspešnic velikih imen, zato bo izbor 'pravih' zagotovo precej težka naloga," še dodaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.