Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Alenkina žalostna izpoved

alenka zagorc voyo.si
Kandidatka šova Gostilna išče šefa Alenka je sotekmovalki šokirala s svojo življenjsko zgodbo.

Alenka iz šova Gostilna išče šefa je v večernem pogovoru svojima sotekmovalkama Eriki in Branki razkrila svojo življenjsko zgodbo.

Simpatična kandidatka resničnostnega šova je imela z moškimi smolo. Svojega prvega partnerja je spoznala pri devetnajstih letih, ko se ji je porodila ideja, da se mora čim prej poročiti. Žal ni imela sreče ... "Najdem največjo budalo, kar jih je. Murphy,“ je povedala Alenka in dodala, da je partnerja devet mesecev po sinovem rojstvu in 14 dni pred poroko vrgla iz hiše.

Nadaljnjih sedem let je preživela sama, nato pa je v službi spoznala sedanjega moža. Z novo ljubeznijo pa se težave niso končale, ampak šele dobro začele. Oče njenega prvega sina naj bi ji namreč grozil. "Vozil se je blizu hiši in provociral. Ves čas sem bila v strahu. Vrtcu sem dala točna navodila, da lahko pridejo otroka iskat le tri osebe. /.../ Da mi otroka ukrade, bi se mi zmešalo.“

Težave so se nehale, ko se je odselila, so pa izkušnje na njeni duši pustile posledice, saj sedaj težko zaupa drugim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.