Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

Alenkino Življenje je lepo

(Foto: Dallas Records) Žurnal24 main
Alenka Godec se je odločila za nadaljevanje izjemno uspešnega albuma So najlepše pesmi že napisane, njegov prihod pa napoveduje priredba skladbe Življenje je lepo.

Ustvarjalna ekipa enega najbolj priljubljenih albumov zadnjih let So najlepše pesmi že napisane v teh dneh z Alenko na čelu v novomeškem studiu pripravlja novi album, ki bo predvidoma izšel novembra.

 

Na novi plošči bodo spet stare uspešnice slovenske glasbene tradicije – nekatere bolj, druge manj znane, nekatere bolj ohranjene v našem spominu, druge nekoliko pozabljene, vendar vse vedno priljubljene.

 

So najlepše pesmi že napisane 2 napoveduje skladbe veselih misli in pozitivne energije, ki nas spodbuja, da Življenje je lepo, kljub vsem težavam, ki jih lahko srečamo na poti. Avtor skladbe Tomaž Domicelj je že sodeloval pri nastajanju prvega albuma. Alenkino verzijo pesmi lahko slišite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.