Magazin > Film & Glasba & TV
115 ogledov

Aleš Uranjek ob boku Metallici

Simon Vadnjal Aleš Uranjek Arhiv skupine/Žurnal24
Aleš Uranjek, član nekdanje skupine Šank Rock, trenutno pa bobnar skupine CoverLover, je dobil posebno povabilo za uradnega predstavnika bobnarske znamke, ki med svoje šteje tudi Metallico.

Član vse prepoznavnejše poprock skupine CoverLover Aleš Uranjek je bil pred dnevi znova povabljen za uradnega predstavnika uveljavljene bobnarske znamke Tama. V aktualnem katalogu zvenečih glasbenih imen z vsega sveta ga najdemo ob legendarnih glasbenikih, kot je npr. Lars Ulrich iz skupine Metallica.

Svojevrstno priznanje pa je Aleš dobil tudi ob povabilu med žirante svetovno uspešnega šova X Factor, kjer bo mladim slovenskim pevskim talentom pomagal na poti do uspeha. Njegove dolgoletne izkušnje v službi rock’n’rolla, vodenje booking agencije in bogate izkušnje v glasbenem menedžmentu so Aleševe reference za uspešen proces ustvarjanja novih glasbenih zvezd. "X Factor po svojem osebnem okusu sem sicer že našel, in sicer v skupini CoverLover. Simon (pevec), Jure (kitarist) in Niko (basist) so mi v številnih koncertih v prvem letu obstoja benda že dokazali, da smo prava kombinacija. Z našim prvim singlom, ki je trenutno še v 'pečici' glasbenega studia, upam, da bomo prek radijskih valov to dokazali tudi čim več poslušalcem," je povedal Aleš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.