Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Aljaževe nesramne besede v slovo

gostilna išče šefa voyo.si
Aljaž je sotekmovalcem v hiši pustil sporočila.

Tekmovalcu v šovu Gostilna išče šefa 2 Aljažu je v petek med odprtjem gostilne počil film. Potuhnjeno je zapustil delovno mesto in svojo ekipo pustil na cedilu. Ko je bilo dela konec, se je vrnil in sotekmovalcem sporočil, da gre domov. Če tega ne bi storil prostovoljno, bi ga iz šova vrgel šef Bine. Ta mu jih je tudi napel in rekel, da se nanj ne more več zanesti, zato naj takoj pospravi stvari in zapusti gostilno.

Aljaž je to tudi storil. Svojim sotekmovalcem je v hiši pustil dve sporočili. "Jupi. Domov grem. Postal sem pravi moški. Imam jajca. Hvala za nočni klub, Mitja, Fredi, Iztok in Žiga," je pisalo v sporočilu, ki so ga kandidati našli v dnevni sobi. Sporočilo, ki ga je Aljaž pustil v kuhinji, pa je bilo namenjeno Tilnu. "Tilen, bog daj, da se nikoli ne poročiš," so bile besede, ki jih je namenil sotekmovalcu, ki je prejšnji ponedeljek med oddajo za roko zaprosil svoje dolgoletno dekle.

Preostalim tekmovalcem se je Aljaževo vedenje zdelo zelo neumno in otročje. Zamerijo mu, da je brez besed pobegnil iz gostilne, in to v najbolj neprimernem času.

Komentarjev 4
  • Jaka.marinsek 12:14 21.oktober 2013.

    kva mu pa je? a je star 44 al 7 let? Kakšne gre prijavit, bedak. Tako imajo 4 letniki v vrtcu. In Bineta so še pregovorili da ga je vzel kot 13-tega. Na mestu Bineta bi ga na glavo vrgu skoz vrata.

  • Ronald Reagan 10:23 21.oktober 2013.

    Aljaž je že po naravi lenuh...na Ptuju to vsi vedo...in niti k od kuharja ni...zgolj priučeni kelnar v nočnih barih

  • dostvasmam 08:53 21.oktober 2013.

    hinavc pa to.