Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Almir zelo jezen na Bineta

almir voyo.si
"Veliko si že pokazal, me pa malo skrbi, da je to vse,“ je Almirjevo delo pokomentiral šef. "Fu** off,“ se je glasil Almirjev odziv.

Tekmovalci šova Gostilna išče šefa so dobili novo nalogo. Pripraviti morajo glavno jed za martinovo praznovanje. Po prvem dnevu kreiranja jih je šef Bine Volčič poklical na sestanek in vsem povedal, kako gleda na njihov napredek v kuhinji. Almirja je s svojo oceno zelo presenetil.

"Ti si, kar se kreiranja tiče, na splošno pokazal največ. Dve tvoji jedi sta se že uvrstili na jedilnik. Veliko si že pokazal, me pa malo skrbi, da je to vse. Ne vem, kaj imaš še v rokavu in kaj mi še lahko pokažeš. Še bi rad, da me še presenetiš,“ mu je rekel Bine.

Almirju je pozneje zavrelo. "Ne počutim se ravno najboljše. Ni lepo slišati, če ti nekdo reče, da je to morda to, da si morda že dal svoj maksimum. Dejansko imam sedaj še težjo nalogo,“ je povedal v kamero, pozneje, med pripravami v kuhinji, pa mu je počil film. "Poln ku*** imam vsega. Dobil sem po pič**. Zdaj bo je*** ježa vsem po vrsti,“ je izjavil, med odmorom z Anžetom pa nadaljeval: "Razumem, zdaj me poteptaš, češ dvigni se. Fu** off. Vse mi je padlo dol. Nekaj delam na silo. Moram prespati.“

Razočaran je bil sicer tudi Anže, ki mu je Bine rekel, da ni verjel, da bo prišel tako daleč.

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:39 06.november 2014.

    Anže bi že moral davno odleteti! Težko najdeš takšnega človeka, ki PRAV VSAKEGA SOTEKMOVALCA pokritizira in poudarja njegove napake, sam pa ni ravno neki biser. Ne maram takšnih zahrbtnih ljudi.