Magazin > Film & Glasba & TV
101 ogledov

Alya: "Težko je bilo skrivati ljubezen"

Alya
1/5
Tanja Zrinski
Priljubljena pevka Alya je posnela novo pesem Zlaži se mi, ki je nekaj povsem drugačnega, o čemer sicer poje. Ob tej priložnosti nam je pevka zaupala nekaj več tudi o svoji zvezi ...

Po uspešnici Moja pesem je Alya na radijske postaje poslala novo skladbo, ki nosi naslov Zlaži se mi. Pesem govori o nezdravi zvezi, ko si eden od partnerjev najde drugo ljubezen in stvari se malce zapletejo. "Govori o tem, da oba veva, da stvari niso v redu, a se pretvarjava, da so," nam je povedala Alya in hitro dodala, da pesem ne govori o njenih izkušnjah; podobna ljubezen se ji je dogajala le v najstniških letih. "Takrat pride do ljubezni, ki se ne izidejo tako, kot si želimo." Sicer pa pevka pravi, da si prej nikoli ne bi mislila, da bo kdaj pela kaj takšnega. "Rada namreč pojem o pozitivnih stvareh, zato mi je bila ta tematika zelo tuja. Ko pa sem prvič slišala besedilo, sem ga začutila."

Majhne laži ne škodijo

A čeprav Alya ne odobrava laži, nam je priznala, da si je morda tudi kdaj pa kdaj sama želela, da bi ji moški prikril resnico. "Morda je v takšnem primeru, o katerem govori pesem, bolje, da ne veš. Pravijo, da česar ne veš, ne boli, a še vedno mislim, da je realnost drugačna, da si ne moreš v nedogled zakrivati oči." Pevka je dodala, da v zvezi ni nikoli lagala in da so včasih prisotne le majhne laži, ki nikomur ne škodijo.

Sicer pa je pred kratkim nehote izdala nekaj podrobnosti osemletne zveze s fantom Luko, s katerim sta svojo ljubezen do zdaj uspešno skrivala pred javnostjo. "Nerada govorim o svoji zasebnosti, a zdaj ni več nobena skrivnost, da imam fanta in da živiva skupaj, vendar o tem res ne bi preveč govorila." Ob tem je priznala, da je težko toliko časa skrivati razmerje. "Spretno se moraš skrivati in dolga leta nama je to uspevalo. Včasih pa mimogrede kaj rečeš ... zelo moraš paziti. Meni je pomembna moja glasba, da se piše o tem, kaj delam."

V estradi smo zato, da si upamo

Pri Alyi pa že od nekdaj ne gre samo za glasbo, temveč tudi za poseben stil, s katerim nas preseneča že leta. Ob novem singlu je tako spet poskrbela za novo podobo, saj je spet dolgolaska. "Zelo rada spreminjam svoj videz in mislim, da je to prav, saj mislim, da je tega v Sloveniji premalo. Katy Perry in Rihanna si vsak teden omislita drugačno pričesko. Tudi zato smo v estradi, da smo drugačni, da si upamo. Sicer pa meni hitro postane dolgčas (smeh)." A kot rjavolaske je kljub temu ne bomo videli, pravi. "Preprosto mi ne paše. Topli toni mi žal ne pristojijo. Sicer so mi rjavolaske zelo všeč, ampak jaz nisem jaz z rjavo barvo." A to še ne pomeni, da je ne bomo nikoli videli z rjavimi lasmi. "Nikoli ne bom rekla nikoli, saj se zarečenega kruha največ poje (smeh). Mogoče pa bom kdaj našla pravi odtenek zase."

Alya je tudi ena tistih estradnic, o kateri se po podelitvi Viktorjev najbolj govori, saj vedno poskrbi za opravo, ki izstopa. O letošnji obleki za podelitev teh kipcev pa še ne razmišlja. Navdih bo morda poiskala na hollywoodskih rdečih preprogah, a raje sledi svoji intuiciji. "Mislim, da je prav, da si ti ti."

Komentarjev 1
  • Oseba_ 15:22 13.februar 2013.

    sploh nas ne zanima ta ženska