Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Alyi ponudili Pinkino pesem

alya
1/26
Peter Klinc
Našo pevko Alyo, ki je že deset let na sceni, je doletela velika čast.

Alya ima v zadnjih dneh kar dva razloga za veliko veselje. Obeležuje že deseto obletnico delovanja, ravnokar pa je predstavila še spot za svojo novo pesem Moja pesem.

Veliki glasbeni talent naše prikupne pevke pa je opazila tudi agencija, ki zastopa pevko Pink. Ponudili so ji pesem Girls guide to loosers, ki jo je Pink napisala za svoj album, a je na koncu ni uporabila. "Ploščo smo snemali v Nemčiji z založbo EMI. Tam smo sodelovali z ekipo Guano Apes in Oliverjem Tomaschkom, ki je v Nemčiji zelo znani pisec. Med drugim je delal z Missy Elliott in Mary J. Blige. EMI mi je nato preko mojega agenta ponudila pesem, ki jo je napisala Pink. Skladbo smo potrdili in jo tudi že posneli. Se je pa sedaj zapletlo z birokracijo. Če pesem ne zagrabiš takoj, gre naprej. Mi smo bili prepozni,“ nam je zaupala Alya, ki sicer še vedno upa na pozitiven razplet, saj Pink zelo občuduje. "Zelo mi je všeč. Spoštujem jo in tudi občudujem. Je multistroj za hite.“

Alyi so sicer ponudili tudi pesem Katy Perry, v kateri pa se ni našla in jo je zato odklonila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.