Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Amyjini skriti zakladi končno odkriti

Amy Winehouse EPA
V petek je izšel dolgo pričakovani album Amy Winehouse, ki nosi naslov Lioness: Hidden Treasures (Levinja: Skriti zakladi).

Po nenadni in tragični smrti Amy Winehouse v mesecu juliju so si nekateri producenti in glasbeniki, ki so tesno sodelovali z njo, med njimi tudi Mark Ronson in Salaam Remi, vzeli čas in preposlušali posnetke, ki jih je pevka ustvarila pred, med in po izidu albumov Frank in Back To Black. Salaam in Mark sta kmalu ugotovila, da si obširna zbirka posnetkov zasluži objavo, in v petek je le ugledala luč sveta.

Lioness: Hidden Treasures (Levinja: Skriti zakladi) je Amyjin tretji album, na katerem boste slišali doslej še neobjavljene posnetke, alternativne različice njenih velikih uspešnic, pa tudi nove pesmi, ki jih je napisala Amy. "Toliko časa sem porabil, da bi jo spravil na prava pota, da se pravzaprav nikoli nisem zavedel, kako genialna je bila. Šele zdaj, ko smo z družino prisluhnili temu albumu, sem začel zares ceniti njeno nadarjenost, ki obsega vse od jazza do hip hopa, in ostal sem brez besed. Verjamemo, da je ta album ustrezen poklon Amyjini glasbeni zapuščini," je o albumu povedal Mitch Winehouse, pevkin oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.