Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Ana Mari prosila za psihologa

ana mari
1/3
voyo.si
Ana Mari je na koncu z živci.

Tekmovalka šova Ana Mari se je pod težo odgovornosti zlomila. Ta teden namreč kot programski direktor vodi tedensko nalogo, v kateri tekmovalci 24 ur na dan vodijo radijsko oddajo. Ančka se je odločila, da Tibor in Tomaž ne boste več skupaj v studiu – zakaj, bomo videli danes – kar Big Brotherju očitno ni bilo všeč.

Vsaj tako gre sklepati iz Aninih besed. "Ko pridem ven, ti povem. Prosila sem za pogovor s psihologom. Če ta naloga pade, so za to v celoti krive moje odločitve,“ je potarnala Tiborju. Kaj točno se je zgodilo v spovednici, tekmovalka ne sme povedati. Očitno pa ni pustila, da jo Big Brother prepriča, da je storila napako. "Če bom v petek izpadla, bom šla ven z dvignjeno glavo,“ je še povedala lepotica, ki se je na vrtu bridko zjokala.


Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:16 12.maj 2015.

    ne morm sodt k ne vem točn kaj je pripeljal do tega....bi mogu vidt posnetk pol pa bi mi blo mogoče mal bl jasn...sam se mi zdi pa škoda da Tomaž pa Tibor ne delata več skp..k se mi zdi ...prikaži več da mata ravno ona dva najbl zanimve teme pa velik za povedat. In se mi zdi to vlka napaka.

  • BOAP999 13:41 12.maj 2015.

    Bolniki v tem šovu... Ana mari in še 2 punci sta najboljši... vsi drugi so itak kreteni prvovrstni