Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Ana Mari razkrinkala elito?

ana mari voyo.si
Ana Mari je prva, ki je posumila, da se Tina, Tomaž, Tibor in Pia poznajo že od prej. Postavila je kar štiri teorije.

V hiši Big Brother se dogaja! Ana Mari zase pravi, da ima velikokrat teorije, kaj se v resnici dogaja. Tokrat je sostanovalcem razložila, da meni, da se Pia, Tina, Tomaž in Tibor poznajo že od prej. Pravi, da so ti štirje tekmovalci skupaj živeli v nekakšni karanteni.

Do tega je prišla s kar štirimi teorijami. Prva teorija temelji na tem, da se eden drugemu ob prihodu "novih“ stanovalcev sploh niso predstavili. Druga teorija temelji na Tinini izjavi, da je nekoč dva tedna živela v karanteni brez sončne svetlobe. V tretji teoriji pa pravi, da v tej hiši sami ne vedo toliko kot gledalci in da se gledalcem šova sigurno svita, zakaj ima takšne teorije. Četrta teorija pa je, da ima preveč teorij.

Tudi s Sebastjanom sta se pogovarjala. V kombiju sta prišla do zaključka, da je bila Ana Mari prva v hiši in da je imela številko štiri. Torej so imeli Pia, Tomaž in Tina sigurno prve tri številke.

Ana Mari postaja vedno bolj sumičava in očitno se je odločila, da pride do zaključka, saj člane nekdanje elite nenehno opazuje.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:43 10.april 2015.

    Ja in kaj če je to res...zakaj ji je tok pomembno vedt če je to res al ni? K da to ogromn spremeni? Zgleda ji je dolgcajt.