Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Ana Mari Sebastjana spravila v jok

big brother voyo.si
Stanovalka hiše Big Brother Ana Mari ne more pozabiti Sebastjanove dobrote. Ta jo je namreč odrešil muk, ki jih je doživljala v "izolaciji".

S Sebo je več tednov bivala v kombiju, ki je stal na vrtu za hišo Big Brother, kar ji je počasi  načenjalo živce. Ker si je lepotička močno želela nazaj v hišo med ostale tekmovalce, je Seba sklenil, da si za nagrado, ki mu jo je poklonil Big Brother, zaželi vrnitev med ostale, čeprav mu je bilo v kombi zelo všeč.

Ker Ana Mari ne more pozabite Sebastjanovega nesebičnega dejanja, mu je poklonila imuniteto, ki jo je že pred časom osvojila. "Ti si zame naredil nekaj iz dobrote. S tem ti želim vsaj malo povrniti tvoje dobro delo. Sploh ne veš, kaj mi je to pomenilo," mu je v spovednici povedala temnolaska. Seba se je darila sicer branil. "To je preveč. Imuniteta ti bo morda prišla še prav. Nič mi ni treba vračati," jo je poskušal prepričati, a Ančka se ni dala. Seba je darilo na koncu v solzah sprejel ...

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:15 28.april 2015.

    Vsaj pustila bi lahk fanta prek spovednice predn se je šla to ....ampak ne...briga jo če je fer al pa ne. To imuniteto mu je pa dala zato da mu ni nč več dolžna pa da jo vest ne peče.

  • wester62 19:34 28.april 2015.

    seveda ji je veliko pomenilo saj je lahko skočila pod odejo tiborja in mu ga lepo obdelala. pa zaradi kakršnokoli vrednot.hahaha