Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Ana Mari: Zgodba s fantom je zaključena

Ana Mari Panker Kanal A
Ana Mari, ki ji je zmaga v Big Brotherju ušla za las, je povedala, da s Tiborjem puščata odprte možnosti za prihodnost, a da ne ve, kaj se bo zgodilo.

Kako se počutiš kot drugouvrščena?
Kljub temu, da sem bila drugouvrščena, sem doživela osebno zmago. Sem pa zmago privoščila tudi Pii, je pa res, da je na začetku malo šok, vendar sem vseeno to sprejela z nasmehom na obrazu.

Si mislila, da boš prišla tako daleč?
Ne, saj sem si vedno zadala kratkoročne cilje, da bi vsak teden preživela posebej. Potem sem vsak teden ostala notri in kar na enkrat sem se znašla v finalu. Bila sem pozitivno presenečena, da sem zdržala tako dolgo.

Zakaj meniš, da je zmagala Pia?
Pia se mi je že od začetka zdela zelo pozitivna, dajala je dobro energijo, kazala se je kot iskrena oseba in ni bila konfliktna. Najverjetneje jo je prav to pripeljalo do konca. Ker je prišla z namenom, da izpostavi drugačnost, je to najbrž delovalo kot nekaj pozitivnega.

Misliš, da si res preveč poudarjala vero, kot je opozorila Suzana?
Ne zdi se mi, da sem jo poudarjala preveč. Res pa je, da so se vse moje napake povezovali z vero, kar pa pomeni, da sem dobila tudi kakšno slabo mnenje ali komentar.

Zakaj si ves čas poudarjala, da si vernica? Kaj si hotela doseči s tem?
Želela sem pokazati, da vera ni samo oblika rožnega venca, ampak da so tudi druge stvari. Želela sem povedati, izpostaviti ljudem, da ima vsak napake in da je vsak krvav pod kožo in ja, tudi jaz sem naredila določene napake. Sem le običajen človek in tako pač je.

Katerega greha v BB se najbolj sramuješ?
To, da sem prevarala svojega fanta, ampak vseeno. Obžalujem, ker sem ga prevarala, ampak sem kljub temu v hiši Big Brother spoznala samo sebe. Oblikovala sem si svojo osebnost. Vsaka napaka in vsak padec ima svoj vzpon. Na koncu vedno posije sonce. Iz napak se učimo.

Si se naučila kaj novega o sebi v hiši Big Brother?
Ja, seveda. Začela sem se bolj spoštovati. Skozi naloge sem sama sebi pokazala, da sem vztrajna, da sem borbena in da lahko dam od sebe 100 odstotkov. Osebna zmaga mi je bila, da sem vztrajna in da lahko razmišljam s svojo glavo.

Kakšno je bilo snidenje s Tiborjem? Kako naprej?
Ko sva se videla, se je videlo, da je med nama še vedno neka privlačnost in energija. Trenutno imava prijateljski odnos, za katerega pa bova videla, kaj bo v prihodnosti. Še vedno mislim, da je super fant in upam, da bova ostala v prijateljskih stikih, morda se razvije celo kaj več.

Sta se že kaj menila za v naprej?
Pogovarjala sva se, ostajava v stikih, a za enkrat imava oba preveč obveznosti, za karkoli več. Ko se bo vse malo umirilo pa bova videla, kako bova nadaljevala. Ne izključujeva nobene možnosti in se prepuščava toku dogajanja.

Kakšna je zgodba fanta, s katerim si bila v zvezi? Sta se že slišala?
S fantom sva se slišala, sva se dobila in sva se zmenila vse ter prekinila stike. Normalno sva se pogovorila. S fantom se je zgodba zaključila in se ne bo nikoli več nadaljevala. Vse je potekalo v normalnem tonu.

Kaj je rekel na romanco s Tiborjem?
Izpostavil je, da sem bila s Tiborjem, vendar ni preveč komentiral. Strinjal se je, da morava prekiniti stike, tako sva zaključila zgodbo. Pogovor je potekal brez konfliktov, a se strinjava, da je te zgodbe konec.

David je bil zaljubljen vate. Ti je bila njegova pozornost odveč?
David je za mene zelo dober prijatelj, je zelo pošten dečko. Že v hiši sva se vse pogovorila, povedala sem mu, da sva le prijatelja. Povedala sem mu tudi, da ga ne vidim kot svojega fanta. Želim pa mu, da najde dobro punco, ki mu bo vračala to pozornost, ki jo David sicer daje dekletom.

Mnogi so se pritoževali, da te nič ne razumejo, za razliko od vašega očeta in bratca. Znate govoriti čisto slovenščino, če se potrudite?
Prekmursko narečje je težko narečje, a sem že od začetka povedala ,da bom vztrajala v prekmurščini. Sem pa poudarila, da bom stvari pojasnila, če jih kdo ne bo razumel. Slovenija ima veliko narečij in mislim, da mora biti vsak ponosen na svoje narečje. Jaz sem bila bolj izpostavljena, ker je prekmurščina eno težjih narečij in verjamem, da so me težko razumeli. V hišo sem prišla kot Prekmurka in sem govorila tako, kot govorim. Jaz sem Ana Mari samo, če govorim tako, kot govorim. Če bi vedno pazila, kako govorim, to ne bi bila jaz in ne bi bila sproščena, če bi morala vedno razmišljati, kako govorim.

No, ampak jaz te kar dobro razumem. Si do novinarjev bolj prizanesljiva?
Dejansko ja, ker teh nekaj minut se potrudim govoriti v slovenskem knjižnem jeziku. V hiši je to drugače, ko si z nekom 24 ur na dan in ni lahko cel čas misliti, kaj boš govoril in kako. 

Ana se je v hiši zredila. Si se morda tudi ti?
Na začetku sem shujšala, ko ni bilo hrane in ko sem se spet vrnila na kruh, sem se malo zredila. (smeh) Na koncu sem videla, da sem shujšala. Ko sem prišla domov sem videla, da sem shujšala štiri kilograme.

Si zunaj slišala že kakšno informacijo, zaradi katere si spremenila mnenje o kakšnem stanovalcu?
Ne, čeprav sem mislila, da bom, ko bom prišla iz hiše, gledala videe in brala komentarje. Ampak sem se odločila, da negativnih komentarjev ne berem. Mogoče preberem kaj, kar slučajno vidim. Tudi posnetkov ne gledam, morda samo tiste, za katere vem, da so pozitivni, veseli. Berem samo zasebna sporočila na Facebooku, ki jih dobim. Poskušam se zahvaliti vsakemu, ki mi nameni dobro besedo, ker se zavedam, da je najlažje kritizirati, kaj lepega pa je težje napisati. Zato sem srečna, da obstajajo ljudje, ki mene in druge stanovalce hiše Big Brother vidijo kot nekaj pozitivnega. Sicer se pa ne obremenjujem. Ko sem prišla iz hiše do nobenega ne čutim nobenih zamer.

Kako nameravaš izkoristiti prepoznavnost?
Trenutno se še malo privajam na vse to, kar se dogaja. Odvisno, če bom dobila kakšne ponudbe. Stvari, ki bi me zanimale, bi sprejela. Gledala bom naprej in poskusila bom čim bolj izkoristiti prepoznavnost. 

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:26 23.junij 2015.

    Se prav...ni ga hotla v BB-ju pustit, zdej ne bo z njim, pa žal ji je da ga je prevarala. Čeprav bo zdej z tistim s katerim ga je prevarala? Jah nevem kak bo to šlo....

  • patriarh 12:38 23.junij 2015.

    Kokoš..