Magazin > Film & Glasba & TV
6979 ogledov

Ana Soklič: Vse to je šlo narobe na vajah

ana soklič Profimedia
Danes bo Slovenija stiskala pesti!

Ana Soklič se bo danes na prvem polfinalnem večeru borila za vstop v finale letošnje Evrovizije. Poleg pesmi Amen bomo slišali še predstavnike Švedske, Litve, Rusije, Avstralije, Severne Makedonije, Irske, Cipra, Norveške, Hrvaške, Belgije, Izraela, Romunije, Azerbajdžana, Ukrajine in Malte. Ana bo na oder stopila kot druga!

Včeraj je opravila generalko, ki jo ocenjujejo nacionalne žirije.

V pogovoru z znano nizozemsko vlogerko Nikkie de Jager je pred nekaj dnevi razkrila, kakšne težave je imela med vajami. "Prvič bi skoraj padla z odra, drugič sem izgubila čevlje. Jennifer Hudson je odvrgla čevlje, jaz sem jih izgubila. Tretjič pa sem si rekla, počasi bomo prišli na cilj,“ je povedala naša pevka. Nikkie, ki je bila ena od prvih zvezdnikov, ki je spregovorila o neprijetnem vzdušju v ekipi voditeljice Ellen DeGeneres, ki jo je pred meseci povabila v svojo oddajo, je Ano potolažila, da pravijo, da bo glavni nastop čudovit, če so vaje polne napak.

Spregovorili sta tudi o Anini pesmi Amen. "Upam, da bo navdih za vse. Trudim se, da bi ljudem dala upanje, saj je najbolj pomembno to, da greš naprej, ne glede na ovire.“

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:14 18.maj 2021.

    Pa zakaj imajo naši predstavniki vsako leto na Evroviziji enake težave? Pa vedno se jih uvršča med prvih 10. Kaj ni to malo hecno?