Magazin > Film & Glasba & TV
7269 ogledov

Andrea (Kmetija) razkrila, kaj ji je naredil oče: Takrat je zame umrl

andrea libič Voyo
Andrea Libič pred kamero zajokala.

Tekmovalka Kmetije Andrea Libič je interspolna oseba. "Ko sem se rodila, sem imela znake obeh spolov," je povedala. Vzgajali so kot dečka, ker si je njen oče želel sina.

Odnos z očetom je bil napet. V šovu se je sedaj zgodil trenutek, ki jo je vrnil v preteklost. Ko jo je Ivan vprašal, zakaj je skuhala tako malo hrane, je Andrea vstala od mize in se umaknila. Kritik je vajena od malih nog, a ta jo je spomnila na očeta.

"Moj oče je zelo nasilen človek. Dvakrat me je vrgel iz hiše in sem morala spati zunaj v parku. Na mrzlem, brez podpore. Ko sem se vrnila, je bilo njegovo prvo vprašanje, ali sem prišla k pameti. Če sem se kaj naučila iz napak. Največja je bila ta, da sem se rodila. Takrat je izgubil nadzor, šel v kuhinjo po nož in prišel do mene. Gledala sem ga v oči in takrat prvič v življenju videla smrt. Takrat je zame umrl."

Konec njene zgodbe, najdete TUKAJ. 

Andrea, ki ima štiriletnega sinčka, je poznala le dve čustvi - strah in sram. "Na življenje, v katerem me ostali izrivajo, sem se navadila. Bila sem tiha in mirna, kot da nisem obstajala," je dejala in dodala, da si želi ljubezni, ki je nikoli ni izkusila. 

Pomembno ji je to, da bo še naprej pogumno stopala v prihodnost, saj jo, kot pravi sama, čaka še dolga in težka pot. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.