Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Angelček odletel v bolnišnico

Turbo Angelsi bodo vse do letošnje Eme nastopali brez harmonikarja Dejana Bojanc Žurnal24 main
Skupina Turbo Angels začasno nastopa kot trio, saj je njihov četrti član Dejan Bojanec, ki smo ga na odru vajeni videvati v družbi s harmoniko, nenadoma pristal v bolnišnici.

Že nekaj časa je imel Dejan Bojanec težave z zamašenim nosom, zato se je decembra lani v novomeški bolnišnici odločil za operativni poseg, ki naj ne bi bil nič posebnega. A po odpustu, dan pred silvestrovim, ko so imeli Turbo Angelsi koncert v Zagorju, se mu je iz nosu ulila kri, enako se je zgodilo tudi na silvestrski dan, ko je začel močno krvaveti kar sredi ene od trgovin.

Po vnovičnem obisku v bolnišnici so ugotovili, da mu je počila arterija, in mu za nekaj tednov predpisali strogo mirovanje. Turbo Angels tako vse do nastopa na Emi ostajajo sami. "Začasno si pomagamo s Klemnom, ki je Dejanova odlična rezerva, sicer pa na prireditvah nastopamo kar sami trije, torej jaz ter Maša in Marjetka, saj v baladi Zamrznil je čas, ki jo trenutno največkrat izvajamo, harmonike ni," pojasnjuje Raay.

Pri Mariu v okrnjeni zasedbi
Zato bodo Turbo Angels to nedeljo sami trije nastopili tudi v oddaji Spet doma, kjer bodo predstavili delček svoje skladbe z naslovom Zabava, s katero bodo nastopili na Emi, večji nastop pa jih čaka še 18. januarja, ko bodo v Zagorju nastopili na prireditvi Slovenec leta. Tudi tam bodo zapeli balado Zamrznil je čas, Maša in Marjetka pa ob tem obljubljata posebno glamurozno podobo. Čeprav se balada veliko vrti na radijskih in televizijskih postajah, pa se skupina na veliko promocijo šele pripravlja.

Počutje je že boljše
Dejan, ki bo moral na priporočilo zdravnika počivati vsaj tri tedne, se po navedbah Jurke Fisher iz založbe Menart Records že bolje počuti. Da bi se izognil nepotrebnim nevšečnostim, ga tako na odru ne bomo videli vse do polfinalnega izbora za Emo, pozneje pa se bo že lahko pridružil članom skupine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.