Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Angelina in Johnny razočarala

Angelina in Johnny sta razočarala tako gledalce kot tudi filmske kritike. (Foto: Žurnal24 main
Angelina Jolie in Johnny Depp sta s težko pričakovanim filmom Turist zelo razočarala.

Oboževalci Angeline Jolie in Johnnyja Deppa so mesece čakali na premiero omenjenega filma, ki sta ga igralca snemala v Benetkah in drugih evropskih romantičnih mestih, toda na koncu je sledilo razočaranje, posledično pa tudi zelo slab zaslužek filma.

Primerjava: Gospod in gospa Smith z Angelino in Bradom Pittom v glavni vlogi je leta 2005 v prvih treh dneh prikazovanja zaslužil 50 milijonov dolarjev (37,5 milijona evrov)

Turist je namreč v prvih dneh prikazovanja v kinematografih zaslužil bornih 17 milijonov dolarjev (12,7 milijona evrov) in se uvrstil na drugo mesto lestvice, takoj za filmom Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje, ki je zaslužil 20 milijonov dolarjev (15 milijonov evrov).

Film pa ni razočaral le gledalcev, temveč tudi vodilne filmske kritike, ki pravijo, da med Joliejevo in Deppom manjka kemije, hkrati pa naj bi bil slab tudi scenarij, saj sta zaplet in zgodba v celoti na meji z absurdnostjo. Filmu očitajo, da bolj kot na zgodbi temelji na zvezdniških pojavah glavnih igralcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.