Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Angelina Jolie bo nehala igrati

Angelina Jolie FameFlynet
Igralka Angelina Jolie bo svojo igralsko kariero kmalu zamenjala za humanitarno.

Dobrodelna Angelina Jolie je v intervjuju s Cathy Newman povedala, da je njeno človekoljubno delo bolj cenjeno in koristno kot njeno delo kot igralka. Spregovorila je namreč o tem, da čuti, da mora pomagati sirskim žrtvam posilstva.

Na vprašanje, ali razmišlja, da bi prenehala igrati, je odgovorila: "Seveda. Mislim, da bom morala prenehati igrati, ko bodo otroci v najstniških letih, ker bo preveč dela doma. Vendar sem zelo uživala kot igralka. Posnela bom še nekaj filmov, lahko sem vesela, da sem to delala. Če pa bi se jutri to spremenilo, bi bila zelo srečna, da bi ostala doma z otroki."

37-letna humanitarka upa, da bo čim več časa preživela kot posebna odposlanka Združenih narodov, odkar je postala mama, pa opravlja vedno več humanitarnega dela. "Ko se zjutraj zbudim, prižgem televizijo in vidim, kaj se dogaja na svetu, si želim biti del tega sveta v pozitivnem smislu," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.