Magazin > Film & Glasba & TV
43 ogledov

Angelina v deželi krvi in medu

Brad Pitt Angelina Jolie Žurnal24 main
Prvenec. Film Angeline Jolie dobil naslov in datum izida.

Režijski prvenec Angeline Jolie z delovnim naslovom Untitled Bosnian War Love Story je dobil uradno ime in datum izida. Drama In the Land of Blood and Honey (V deželi krvi in medu), v kateri med drugimi igrata Branko Đurić - Đuro in Rade Šerbedžija, bo v ameriške kinematografe prišla 23. decembra in tako še zadnji hip ujela bitko za oskarje.

Joliejeva, ki je napisala tudi scenarij, je film opisala kot ljubezensko zgodbo med Srbom in Bošnjakinjo med letoma 1992 in 1995, producenta Graham King in Tim Headington pa kot drzen film, ki ilustrira posledice pomanjkanja politične volje v družbi, ki jo je prizadel konflikt.

V Cannesu s pando in Pittom
Angelina Jolie je te dni na filmskem festivalu v Cannesu, kjer promovira nadaljevanje animirane uspešnice Kung Fu Panda, obenem pa dela družbo Bradu Pittu. Ta s soigralcem Seanom Pennom predstavlja težko pričakovani celovečerec legendarnega ameriškega režiserja Terrencea Malicka The Tree of Life (Drevo življenja), ki se v Cannesu poteguje za zlato palmo in je po projekciji požel tako navdušujoče kot hladne kritike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.