Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Anja šla ljubezen iskat v nov šov

Zmenek na slepo Anja Terlep
1/6
Planet TV
Anja Terlep, ki so jo gledalci spoznali v šovu Ljubezen na deželi in je prva kazala veliko naklonjenost Juretu Štekarju, se je odločila, da svojega princa na belem konju poskuša najti v novem resničnostnem šovu.

Jure je bil nad Anjo sprva precej navdušen, saj vozi motor. Na koncu pa se ni izšlo po njenih načrtih in je iz boja za vinarjevo srce izpadla. Zdaj se je odločila, da bo svojo ljubezen poskušala najti v še enem resničnostnem šovu, Zmenku na slepo. Že ob prvem pozivu na avdicijo je na svojem profilu na Facebooku zapisala: Kdo si upa? Na provokacije svojih prijateljev, naj se sama prijavi, je zapisala, da se upa prijaviti. No, očitno je odločitev sprejela, saj jo je mogoče opaziti v napovedniku za prihajajočo oddajo, ali je našla svojega princa, pa za zdaj ni znano.

Je pa v napovedniku že videti, da se v temnici kandidati zelo sprostijo. "Jaz kar ne bi odšla," je reklo neko dekle, ki se je privilo v objem k fantu na kavču. Očitno bo oddaja usodna za kar nekaj kandidatov in ne bo manjkalo romantičnih trenutkov.